CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / 6 lucruri pe care el le vrea de la tine

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1429 Publicat la data: 2009-01-29 Autor: Saloane.ro

6 lucruri pe care el le vrea de la tine

6 lucruri pe care el le vrea de la tine

Barbatii se multumesc cu orice. Serios? Si atunci de ce unele femei sunt mai cautate decat altele? Se vede treaba ca barbatii au trecut de stadiul "orice" si cauta lucruri mult mai interesante si mai rafinate.
Asa ca am intrebat in stanga si in dreapta si am aflat cam ce si-ar dori barbatii de la noi. Nu sunt reguli generale, dar poate iti vor prinde bine, dupa ce il gasesti pe EL.

1. Ofera sprijin total atunci cand are nevoie

Barbatii vor sa fie sustinuti si nu vor sa fie criticati pentru deciziile pripite.
"Voiam sa imi schimb jobul, dar nu eram sigur. Iubita mea mi-a spus sa incerc, daca e vreo problema pot sa raman cateva saptamani fara slujba si, cat caut, o sa aibe ea grija de tot. Normal ca nu a fost nevoie de asta, dar faptul ca stiam ca pot conta pe ea a fost de ajuns", Mihai, 28.

2. Dreptul de a tine un secret

Daca ti-a spus ca cel mai bun prieten al lui isi inseala sotia, tu nu ai niciun drept sa ii spui acesteia ce se intampla. Iubitul tau nu va aprecia ca i-ai stricat amicitia.
"I-am spus iubitei mele ca prietenul meu cel mai bun e un fustangiu. Nici nu mi-am dat seama cand ea a raspandit vorba. Stiu ca avea dreptate, insa m-am simtit oarecum... tradat. Ii spusesem ceva confidential, acum imi e greu sa ii spun orice altceva", Andrei, 23.

3. Da-i o noapte de libertate

O fi greu, dar daca tii sa ai o relatie cat se poate de normala trebuie sa ii dai si un strop de incredere. Lasa-l sa iasa cu baietii si sa se distreze. Daca te iubeste, va ramane fidel, daca nu... macar ai aflat acum.
"Iubita mea mi-a cumparat o vacanta la munte... cu 6 prieteni! Pot spune ca a fost cel mai minunat cadou primit vreodata. Ne-am distrat de minune, fiind numai prieteni. Daca am inselat-o? Fii serioasa! Nu as fi facut asta nici daca nimeream in palatul lui Hugh Hefner! Iubita mea e geniala!", Catalin, 25.

4. Lumina verde... dar cu limita

Spune-i ca are voie sa te insele de 3 ori intro viata! O sa ramana surprins si nu va sti cum sa reactioneze. Insa va intelege ca ai incredere in el si nu il supraveghezi mai ceva ca pe bebelusi.
 "Eu am o limita de 5. Vezi, iubita mea e mai darnica. Cate am consumat? Nicio sansa. E ciudat sa inseli pe cineva care iti ofera libertate. Mai degraba as prefera sa o parasesc decat sa o insel. Desi asta nu se va intampla, sper", Cristian, 22.

5. Sport+sport+sport - tu

Ecuatia vietii unui barbat: (iubita*sex) + (prieteni*sport)! Stii ce spunea profa de matematica... parantezele se rezolva primele si abia apoi operatia centrala. Asa ca... daca iti vezi iubitul suparat dupa ce echipa sa a pierdut, lasa-l in pace. "Nu vreau sa fiu luat in brate si sarutat decat daca echipa mea castiga. Daca nu, nu! Iar iubita mea stie asta", Mihnea, 23.

6. Rabdare... fara tutun

Nu fi nerabdatoare si nu te astepta la lucruri mari din prima zi. Barbatii nu au ritmul nostru, asa ca nu spera la minuni peste noapte.

 "Nu inteleg de ce voi femeile vreti mereu mai mult. Nu luati niciodata lucrurile asa cum sunt? Si daca le luati, atunci de ce vreti sa le schimbati mereu?", Alex, 24 (n.a.: las' ca te faci tu mare si o sa intelegi :P)

Articol de: Alina Ciobotaru

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....