CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Cum ne imbracam elegant pentru serviciu

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2003 Publicat la data: 2009-01-22 Autor: Saloane.ro

Cum ne imbracam elegant pentru serviciu

Cum ne imbracam elegant pentru serviciu

O tinuta de birou trebuie sa fie sobra, dar, in acelasi timp, eleganta. Nu ne putem permite sa ne ducem imbracate oricum. Pe de alta parte, multe femei obisnuiesc sa nu iasa din clasica bluza alba si sacoul cu fusta sau pantalon negru, care ne duc cu gandul la uniforma controlorilor RATB.Este drept ca aceasta optiune ne este cel mai la indemana, dar putina culoare, chiar si in vestimentatia de birou nu strica. Important este sa un exagerati cu gama de culori sau sa abordati un stil prea sexy la serviciu.

Incercati, de exemplu, sa inlocuiti banala bluza alba cu una in niste nuante mai calde, cum ar fi rozul si galbenul pal, bleu sau gri deschis. Cat despre sacouri, unul cu imprimeuri florale nu va fi deloc exagerat atata timp cat in rest veti purta haine uni.
Sezonul acesta se poarta foarte mult helancile, care tin locul cu succes camasilor sau bluzelor. In plus, daca ne gandim si la partea practica, sunt si mai calduroase. O helanca peste care purtati un sacou este o combinatie in voga.

Atentie la decolteu! Chiar daca natura a fost darnica si aveti cu ce sa va mandriti, este mai bine sa va abtineti sa va afisati la serviciu cu un decolteu prea adanc. De asemenea, nu purtati fuste scurte, ci unele care sa fie macar pana la nivelul genunchilor. Altfel, riscati sa dati impresia de neseriozitate si sa dati nastere la tot felul de comentarii, care este putin probabil sa fie facute cu bune intentii. Puteti sa va remarcati si printr-o tinuta de bun gust, care va starni admiratie si respect, nu neaparat printr-una provocatoare.

Vestimentatia sobra poate fi inveselita nu doar prin nuante mai “dulci”, ci si prin accesorii. Fie ca este vorba despre o curea mai deosebita, fie despre un colier, o bratara, o pereche de cercei masivi sau mai fini, un pandantiv, nu ezitati sa va infrumusetati vestimentatia prin accesorii de tot felul, care confera si o nota de eleganta. Trebuie spus ca se poarta seturile de bijuterii. De asemenea, in mare voga sunt si perlele, in nuante de crem, roz, sau chiar negru care vin de minune la un deux-pieces-ul de serviciu.

Tendintele din acest an recomanda sacoul scurt si cizmele lungi
. Chiar daca aveti picioare foarte frumoase, evitati sa purtati fuste foarte scurte la locul de munca. Blugii bleumarin cu un top de satin sunt cei mai indicati. Barbatii pot alege o camasa cu imprimeuri si un sacou asortat. Culorile hainelor dvs. trebuie sa fie accesorizate cat mai simplu. O bratara neagra merge la orice tinuta. Veti avea o aparitie ingrijita si placuta.

Sursa: www.madone.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....