CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Frumusete la zero grade

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1443 Publicat la data: 2009-01-22 Autor: Saloane.ro

Frumusete la zero grade

Frumusete la zero grade

Nu lasa frigul sa-ti afecteze pielea, s-o faca aspra sau uscata. Tenul tau are nevoie de o atentie suplimentara. Ofera-i o ingijire adaptata tipului tau de ten, specifica activitatilor pe care le desfasori. Pune-te un pic in... pielea lui! Doarme opt ore intr-o camera incalzita. Trebuie sa faca fata uscaciunii produsa de calorifer. Noroc cu crema hidratatnta aplicata de tine de cu seara. Nici nu se dezmeticeste de dimineata bine, ca iese in frig. Atmosfera rece si umeda. Brrrr... Atunci cand temperatura scade, fondurile de ten foarte hidratante si fluide isi pot schimba consistenta, ceea ce pentru tenurile sensibile, uscate sau cuperozice poate insemna un lucru grav.

In acest anotimp pielea fetei este supusa unor traume mari
, care duc la aparitia iritatiilor si chiar pierderea tonusului epidermei. Foloseste numai fonduri de ten 2 in 1 care au o textura cremoasa protejand pielea de frig, viscol, ger si chiar de razele ultraviolete care actioneaza agresiv atunci cand afara este zapada.
Fondul de ten LOreal Translucide are o textura cremoasa care este ideala pentru tenurile uscate si normale. Mai ales iarna, iti va placea la nebunie, pentru ca vei avea senzatia ca te apara de frig. Un alt fond de ten cu textura cremoasa care hidrateaza si revitalizeaza pielea in acelasi timp, datorita unui complex cu multi-vitamine, este IDRA-ATTIVO de la Deborah. Avand o consistenta usoara, lasa pielea mata pe tot parcursul zilei si confera un aspect natural. Are filtre de protectie impotriva UVA si UVB.

Crema folosita ca baza
trebuie sa fie si ea mai grasa. Nu uita de crema de ochi, care trebuie aplicata cu strictete in fiecare dimineata si de un strugurel cu protectie solara. Iti recomandam fardurile crema, care cu siguranta nu vor ingheta pe pleoape, cele sub forma de pudra pastreaza-le pentru seara, cand doresti sa adopti un machiaj mai accentuat Incearca
Cool Effect de la Maybelline, un fard cremos, foarte rezistent, care da un luciu metalic pleoapelor. Sheer Nourishment Shimmering, de la Avon, e un fard cremos sub forma de stick.
In acesta iarna este la moda machiajul rock n roll. Opteaza pentru smokey eyes si buze metalizate si cu siguranta vei fi vedeta petrecerii.

Cand vine vorba de rujuri:
alege unul lucios, foarte hidratant care va tine loc de strugurel si gloss. In functie de culoarea tenului poti alege dint-o gama larga de culori in ton cu iarna. De la roz pal, piersica, pana la gri metalizat si auriu. Alege un mascara waterproof care se comporta bine la condes si te va feri de surprizele neplacute venite o data cu ninsoarea. Cu LOreal Telescopic Mascara, de exemplu, sigur nu vei da gres.

Articol de Mirela Purice

Sursa: www.unica.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....