CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Cum pot sa devin pasionat de ce fac?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1424 Publicat la data: 2009-01-21 Autor: Saloane.ro

Cum pot sa devin pasionat de ce fac?

Cum pot sa devin pasionat de ce fac?

Zilele trecute m-am intalnit cu o fosta colega. Stand de vorba cu ea mi-am amintit ca ocupa un post cheie in compania pentru care lucreaza, si ca la evaluarile anuale obtine note foarte bune. De data asta insa era nefericita si se intreba daca nu cumva ar trebui sa faca o schimbare in cariera.
Din discutiile purtate cu ea mi-am dat seama ca de fapt nu stie ce anume ar vrea sa faca, si nici macar ce anume din ceea ce face in prezent o nemultumeste.
Stim bine ca asemeni acestei colege, sunt multi salariati, din diverse companii, care au fost pusi in situatii asemanatoare. Vi s-a intamplat sa fiti nefericiti de ceea ce faceti, si sa nu stiti ce masuri sa luati?

Probabil ca va ganditi in ce fel de post sau in companie v-ar placea sa lucrati.

Ce puteti face pentru a schimba aceasta ambiguitate?
Inainte de a face un plan de schimbare identifica care sunt abilitatile, interesele, talentele , personalitate si experienta de viata pe care le ai. Combinatia acestor factori te fac diferit. Analizand fiecare factor vei reusi sa faci o departajare intre punctele tale forte si punctele tale mai putin bune. Cele mai bune practici in resurse umane recomanda sa-ti construiesti o cariera bazandu-te pe punctele tale forte, dar in acelasi timp sa gasesti si modalitatea de a-ti controla slabiciunile.
Daca exersarea sarcinilor de serviciu va impune sa folositi zilnic o abilitate pe care ati calificat-o deja ca fiind un punct slab al dumneavoastra, acest lucru va poate aduce insatisfactie la locul de munca. Daca un curs de formare profesionala te poate ajuta sa transformi acele puncte mai putin bune in avantaje, atunci acest lucru devine simplu, si nu-ti ramane decat sa cauti cel mai bun curs.
Insa de cate ori ti-ai rezervat un timp in care sa-ti asculti inima si sa te intrebi: “ cum pot sa devin pasionat de ceea ce fac?”

Totalitatea ambitiilor, intereselor, a afectiunilor si a dorintelor sunt cuprinse in inima ta. Ele reprezina sursa tuturor motivatiilor tale, ceea ce it place sa faci, si lucrurile care te atrag cel mai mult. Cu sigurata in timpul facultatii sau a scolii, un subiect o materie studiata te-au interestat mai mult. Sau ai avut desigur experiente care te-au provocat captandu-ti atentia, in timp ce altele te-au plictisit de moarte.
Chiar daca ti se pare poate parea prea tarziu, nu igora domeniile care te intereseaza. Cautand sa descoperi care este motivul pentru care iti place sa faci aceste lucruri.
Punand accent pe ceea ce-ti place sa faci vei obtine satisfactie. Cum vei stii daca ceea ce faci te duce spre ce iti doresti?
Primul semnal este entuziasmul. Facand cu entuziasm ceea ce-ti place sa faci vei deveni eficient. Facand insa din toata inima, pasiunea ta se va transforma in perfectiune.
Cineva spunea: “experienta este ceea ce faci tu cu ce ti se intampla”. Foloseste-te de experienta pentru a te ajuta in acest demers. Si nu uita ce a spus un mare om: “marele scop al educatiei nu este stiinta, ci actiunea!”

Articol de: HART Human Resource Consulting

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....