CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / 5 trucuri pentru un look mereu proaspat!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1519 Publicat la data: 2009-01-14 Autor: Saloane.ro

5 trucuri pentru un look mereu proaspat!

5 trucuri pentru un look mereu proaspat!

Aspectul fizic poate fi un garant al succesului in cariera! Stim ca vacanta de sarbatori s-a cam dus, insa cei care mai au cateva zile de concediu pot profita din plin, pentru a adauga inca o tenta de prospetime look-ului!! Nu de alta, dar trebuie sa fim la fel de fresh si la inceperea unui nou sezon de munca!
 Cu totii stim ca aspectul fizic poate fi un garant al succesului in cariera! Iata cateva tipsuri in materie de machiaj si coafura de care sa tii cont in ingrijirea look-ului tau!
 1. S.O.S make-up: Pune-ti in valoare ochii sau buzele! Sfat: Niciodata sa nu asociezi smoky eyes pentru machiajul ochilor si buzele in nuante de rosu, pentru a nu cadea in extrema vulgarului! Daca optezi pentru un smoky eyes alege nuantele de gri, foarte in trend in acest sezon si o nuanta de ruj mai discreta. Daca iti accentuezi buzele in nuante mai tari, poti folosi atat un ruj cat si un glos, iar machiajul ochilor va fi unul cat se poate de discret, in nuante calde.
2. Poarta unghii scurte, rotunjite. Vrei sa stii ce nu se mai poarta? Ei, bine, unghiile lungi si false ! Sunt la moda unghiile scurte, rotunjite si nu de forma patrata! In schimb, indrazneste si poarta un lac in nuante inchise (dark) cu care vei fi chic si la moda in acest sezon!
3. Nu exagera cu bijuteriile! Bijuteriile de mari dimensiuni sunt foarte la moda, numai daca le porti corespunzator! Nu combina un colier masiv, cu un inel la fel de masiv si, mai mult de atat, cu cercei de dimensiuni exagerate! Alege una sau doua piese discrete ca stil si dimensiune! Astfel, vei fi sigura ca in ansamblu, tinuta ta este simpla, dar eleganta!
4. Vopseste-ti parul in nuante cat mai apropiate de culoarea naturala a parului tau! Nu ar fi o idee rea sa dai o fuga la un salon de coafura, pentru a spune adio firelor albe si pentru a reda parului tau prospetimea si naturaletea. Doar asa vei avea mai multa incredere!
5. Mai multa prospetime tenului tau! Pentru o ingrijire corepunzatoare a tenului, crema hidratanta nu trebuie sa lipseasca din ritualul ingrijirilor tale zilnice. O poti aplica intotdeauna dupa demachiere si tonifiere cu o lotiune specifica.
Anticearcanul si fondul de ten sunt alte doua instrumente la fel de eficiente pentru a estompa cearcanele si anumite imperfectiuni ale fetei! Un plus de stralucire il poti da folosind un produs iluminator aplicat pe pleoape, obraji si decolteu!

Articol de: de mihaela@magnetique.ro

Sursa: www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....