CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Michelle Obama sau Prima Doamna in moda

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1700 Publicat la data: 2009-01-12 Autor: Saloane.ro

Michelle Obama sau Prima Doamna in moda

Michelle Obama sau Prima Doamna in moda

Prima Doamna a Americii, are acum obligatia sa fie pe primul loc din toate punctele de vedere. De la discursul pe care trebuie, de foarte multe ori, sa-l sustina, si pana la aparitiile sale in public, Doamna O trebuie sa straluceasca.
Si, pentru ca asa este normal, toata lumea este cu ochii pe ea, iar stilul vestimentar este unul dintre cele mai comentate aspecte care tin de Michelle Obama.
Oamenii de specialitate nu se abtin sa remarce ca, odata cu Michelle Obama, va reveni moda la Casa Alba. Comparata adesea cu Jackie Kennedy, care, asa cum se stie, a fost un model din acest punct de vedere, Prima Doamna poate, fara sa vrea, da startul unui stil vestimentar nou, pe care toate femeile sunt gata sa-l adopte.
 "Cand tot ceea ce faci este in atentia oamenilor, chiar si cel mai mic gest al tau primeste o semnificatie aparte", spune Mikki Taylor, editor pe zona de beauty al revistei Essence. "Tot ceea ce vine de la tine este informatie. Toti cei care te vad imprumuta cate ceva din look-ul tau", continua aceasta, citata fiind de NY Time.
Cei de la New York Times au titrat la un moment dat ca "Michelle Obama se imbraca pentru a castiga" si nu este de mirare, daca tinem cont de pregatirea pe care o are Prima Doamna. "Se stie ca oamenii pun mare pret pe felul in care arati", spune Andre Leon Talley, editor Vogue, citat de NY Times.
Nu trebuie sa uitam, de asemenea, momentul in care intreaga familie Obama a iesit in fata oamenilor pentru a sarbatori victoria. Poate ca nu foarte multa lume a observat, insa hainele pe care le-au purtat cei patru membri erau, parca, scoase din acelasi tipar. Combinatia de negru cu rosu se regasea in vestimentatia fiecaruia dintre ei, rochia doamnei fiind creata de Narciso Rodriguez.

Unul dintre reperele vestimentare adoptate de Prima Doamna il reprezinta perlele. Acestea au fost indelung discutate de oamenii de specialitate, unul dintre ei fiind, din nou, Mikki Taylor. "Acestea nu sunt niste simple perle. Sunt accesorii pretentioase, care spun ceva si despre personalitatea doamnei Obama".
O dovada in plus ca Michelle Obama va deveni un reper in moda este data si de propunerea celor de la Avon. Conform celor de la vogue.com, reprezentantii companiei au declarat ca intentioneaza sa realizeze un catalog, pentru primavara lui 2009, care sa fie un ghid de stil inspirat de Michelle Obama.
Asa cum spuneam si la inceput, multa cerneala a curs datorita stilului vestimentar al Primei Doamne. Spre exemplu, cei de la L.A. Times au realizat un material in care au comentat 10 poze in care a aparut Michelle Obama. Care sunt concluziile lor?
O tinuta luata in vizor de jurnalisti si apreciata, in acelasi timp, este cea pe care a avut-o Michelle Obama la Congresul de la New Hampshire, din 2007. Aici, atat ea, cat si Oprah Winfrey au fost foarte simplu imbracate, deloc glamour. Insa Prima Doamna a castigat detasat statutul de cea mai bine imbracata, datorita accesoriilor pe care le-a avut: un set de cercei, curea si colier care i-au dat un aer aparte, transformandu-i imaginea intr-una moderna.
Mai putin apreciata a fost aparitia doamnei Obama de la un eveniment organizat, tot in 2007, la New York Historical Society. Aici, ea a adoptat o tinuta complet alba, care nu o avantajeaza deloc, dupa cum spun specialistii. Mai mult decat atat, ei afirma ca altcineva ar fi ales pentru ea acest outfit, chiar daca se stie ca, pana acum, Prima Doamna nu are un stilist.
 In afara acestei situatii, nimeni nu o poate prinde pe picior gresit pe Michelle Obama. Chiar si pe scara de la avion, aceasta are o imagine impecabila. Poza a fost realizata in perioada de campanie, cand Michelle a muncit si a alergat foarte mult. Si totusi... este ok. Pe de alta parte, accesoriile pe care le poarta Prima Doamna au devenit marci inregistrate. Nu se teme sub nicio forma ca a mai fost vazuta purtand brosa aceea sau colierul celalalt si la alt eveniment.
Intr-un discurs pe care l-a tinut in Africa, tot in timpul campaniei, Michelle Obama a adoptat un stil mai lejer, boem, dupa cum au spus specialistii. Acesta a contrastat oarecum cu stilul structural de pana atunci, insa nu a fost nimic gresit. Este verificat, asadar, faptul ca feminitatea si lejeritatea in vestimentatie i se potrivesc. Faptul ca iubeste sportul si ca nu-si neglijeaza conditia fizica a fost confirmat de imaginea ei din cadrul unui eveniment caritabil. Tricoul lejer pe care l-a purtat a lasat sa i se vada tonusul muscular pe care il are.
Asadar, ca la o concluzie la tot ce am scris pana acum, trebuie mentionat faptul ca Michelle Obama desfiinteaza oarecum barierele cladite de celelalte Prime Doamne de pana acum. Lasand la o parte vestimentatia uneori batranicioasa si poate prea rigida a Primelor Doamne din istoria Americii, Doamna O alterneaza intre un stil sofisticat, dar modern, si unul casual-elegant. Ceea ce cu bucurie au sesizat specialistii in moda internationala este ca ea nu da gres niciodata.

Articol de: Ileana Voicu Ghinea

Sursa: www.eve.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....