CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / People's Choice Awards si-a desemnat castigatorii

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1293 Publicat la data: 2009-01-12 Autor: Saloane.ro

People's Choice Awards si-a desemnat castigatorii

People's Choice Awards si-a desemnat castigatorii

Heath Ledger, Christian Bale, Carrie Underwood sunt doar cateva dintre personalitatile premiate miercuri seara, 7 ianuarie, in cadrul celei de-a 35-a editii a festivitatii de decernare a premiilor People's Choice. Inceputul de an a adus si primele recunoasteri pentru cele mai importante personalitati din industria cinematografica americana.
 Startul a fost dat de People's Choice Award, genul acesta de evenimente continuand cu decernarea Globurilor de Aur - pe 11 ianuarie, si cea a premiilor Oscar - pe 22 februarie.
Ceea ce este important de stiut este faptul ca aceste premii au fost acordate, de fapt, de publicul american, el fiind cel care si-a votat favoritii, spre deosebire de alte ceremonii de gen, ale caror premii sunt acordate de oameni de specialitate. Acest lucru a fost mentionat si apreciat si de o seama de vedete prezente la eveniment, cum ar fi: Adam Sandler, Reese Witherspoon sau Kate Hudson.

Cuplul de nota 10

Nu puteau lipsi de la un asemenea eveniment premiile pentru unul dintre cele mai apreciate si discutate cupluri din lume: Angelina Jolie si Brad Pitt. Au confirmat si de aceasta data faptul ca sunt foarte iubiti de public. Brad Pitt a fost desemnat "Cel mai apreciat actor intr-un rol principal", in timp ce partenera lui, Angelina Jolie, este "Cea mai apreciata actrita intr-un rol de actiune".

Heath Ledger, inca un premiu post-mortem

Regretatul actor continua sa primeasca laude si recunoasteri la adresa ultimului film in care a jucat, "The Dark Knight". Pelicula din seria "Batman" a fost recompensata cu cinci premii People's Choice Awards. Dintre acestea, cele mai importante sunt distinctia pentru "Cel mai bun film" si cea pentru "Cea mai buna pereche de actori" - Christian Bale si Heath Ledger.
Lista castigatorilor a continuat cu interpreta de muzica country Carrie Underwood, care s-a facut remarcata in momentul in care a participat la spectacolul - concurs "American Idol". Publicul american i-a aratat ca o iubeste cu adevarat, ajutand-o sa plece acasa cu trei premii: "Cea mai iubita cantareata", "Cea mai buna piesa country" ("Last Name") si " Cel mai bun star sub 35 de ani".
"Cariera mea a inceput datorita oamenilor care m-au votat. Aceasta este o seara minunata.", a declarat artista in seara evenimentului, citata fiind de Reuters.
 La capitolul "Cel mai simpatic star masculin", castigator incontestabil a fost desemnat Adam Sandler. Reese Witherspoon este "Cea mai iubita actrita", iar castigatoarea absoluta a celei de-a 35-a editii a People's Choice Awards este actrita Kate Hudson, ea fiind nominalizata la aproape toata categoriile.
Iar domeniile premiate au fost multe, dintre acestea amintind televiziunea, filmul, muzica, dar si divertismentul online.

Actorii de comedie nu se dezmint

Exemplul cel mai clar este cel al actritei Katherine Heigl, care a primit trofeul pentru "Cel mai bun rol intr-o comedie", pentru "27 dresses". Poate te asteptai sa multumeasca fanilor, lui Dumnezeu... replicile celebre in astfel de cazuri.
 Ei bine, nu! Iata care a fost replica actritei, citata de Reuters: "Pentru ca evenimentul a avut loc imediat dupa sarbatori, nu am putut sa port nimic care sa mi se muleze pe burta, asa ca am apelat la un costum clasic.".
Daca facem o statistica, am putea spune cu toata increderea ca "Dark Knight" este castigatorul absolut. In afara premiilor pe care le-au obtinut actorii din rolurile principale, pelicula a primit premiul pentru "Cel mai bun film", "Cel mai apreciat film de actiune" si "Cel mai bun scenariu".
Americanii au decis ca premiile pentru "Cea mai buna drama" si "Cel mai apreciat film independent" sa fie primite de productia "The Secret Life of Bess", iar, conform celor de la Efluxmedia.com, premiul a fost ridicat chiar de prezentatoarea editiei de anul acesta a People's Choice Awards, Queen Latifah.
In plus, "Wall-E" a fost considerat de ei "Cel mai bun film de familie".
Productia de televiziune cu specific medical "House" a fost desemnata a fi "Cel mai apreciat show de televiziune", iar "Two and a Half Men" a fost aleasa "Cea mai buna comedie tv".
Hugh Laurie a plecat acasa cu trofeul pentru "Cel mai iubit actor", datorita prestatiei din serialul tv "House", iar Christina Applegate a fost recompensata pentru rolul din "Samantha Who?". Pentru actrita care tocmai a trecut printr-o operatie destul de dificila la san, aceasta recunoastere a venit la momentul oportun. "Ma simt minunat. Cu adevarat, ma simt bine. Cu fiecare saptamana care trece, lucrurile se imbunatatesc.", a declarat actrita.
Una dintre cele mai controversate vedete, Ellen DeGeneres, a primit premiul pentru "Cea mai buna gazda a unui show tv", iar varianta americana a show-ului "Dansez pentru tine" este "Cel mai apreciat show tv".
Printre castigatori s-au mai aflat: Kid Rock, care a primit premiul pentru "Cea mai apreciata piesa rock" ("All Summer Long"), "Rascal Flatts" este "Cea mai iubita trupa", Chris Brown - "Cel mai bun artist", iar Katty Perry are "Cea mai buna piesa pop" ("I Kissed a Girl").

Articol de Ileana Voicu Ghinea

Sursa: www.eve.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....