CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Frumusetea eco

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1704 Publicat la data: 2008-12-09 Autor: Saloane.ro

Frumusetea eco

Frumusetea eco

     Produsele bio si cele organice, din ingrediente naturale, te fac sa fii frumoasa in stil eco!
        Frumusete in stil eco O femeie foloseste peste 20 de produse cosmetice si de ingrijire personala, iar o adolescenta in jur de 15 . Asta spun statisticile internationale despre consumul mediu de cosmetice, incluzand aici toate produsele care ne promit si ne ofera frumusetea, de la pasta de dinti, la parfum si machiaj.
        La finalul fiecarui an, absorbim aproximativ doua kilograme de substante toxice din aceste cosmetice care, prin piele, ajung in sange si se depoziteaza in corp. Efectele pe termen lung? Imbatranirea prematura a pielii si favorizarea aparitiei cancerului.
        O problema seriosa din acest punct de vedere o reprezinta deodorantele care contin aluminiu. Acesta blocheaza porii glandelor sudoripare si este eficient impotriva transpiratiei, insa studiile efectuate in ultimii ani, (ce-i drept, pe animale, nu pe om), au demonstrat ca este cancerigen.
        Te intrebi atunci daca beneficiile pe care ni le aduc cosmeticele sunt mai importante decat prejudiciile asupra sanatatii. Ei bine, solutia este frumusetea eco! Poti sa renunti la precautie si la teama de cosmetice, folosind produse organice, realizate din ingrediente care nu sunt daunatoare organismului. Chiar si pe piata romaneasca unde sanatatea si grija fata de mediu nu este o prioritate, exista alternative eco: deodorant din cristale de sare, ruj cu ulei de ricin, sampon de plante, sapun cu miere si ovaz, pasta de dinti cu citrice, etc. Le poti gasi in magazinele specializate de pe internet si in farmaciile cu produse naturiste

Cosmeticele organice, mai mult decat cosmetice naturale

        Primele sunt produse fara adaosuri chimice, iar plantele folosite la fabricare sunt crescute fara pesticide, fertilizatori si nu sunt modificate genetic. In schimb, cosmeticele naturale nu sunt neaparat cosmetice organice pentru ca ele pot contine adaosuri chimice chiar daca au in componenta extracte de plante. In plus, produsele organice sunt supuse unor reglementari legislative extrem de stricte si se pot numi astfel doar daca cel putin 70% din continut este natural.
        Beneficiile pe care le ai daca folosesti produsele organice sunt majore. Te feresti de posibile alergii la compusii chimici prezenti in restul cosmeticelor, eviti depozitarea in organism a unor compusi toxici si, in plus, iti imbunatatesti nu doar aspectul ci si sanatatea. S-a demonstrat ca produsele cosmetice organice care contin vitamine, nutrienti si antioxidanti, intaresc sistemul imunitar si il ajuta in lupta impotriva mai multor boli de ordin metabolic, hormonal, neurologic, precum si impotriva mai multor tipuri de cancer. De asemenea, s-a evidentiat ca organismul tolereaza foarte bine ingredientele organice, de aceea cosmetice eco sunt foarte potrivite persoanelor cu piele sensibila.

Articol de Livia Rosca

Sursa: www.stiletto.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....