CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Trucuri ca sa-ti faci timp pentru tine.

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3470 Publicat la data: 2008-12-05 Autor: Saloane.ro

Trucuri ca sa-ti faci timp pentru tine.

        De cate ori nu ti s-a intamplat ca la sfarsitul unei zile sa realizezi ca pentru tine nu ti-ai facut timp nici macar o secunda!
        De dimineata ai inceput cu atributiile zilnice casnice - ai pregatit micul dejun si cafeaua, ai dus copilul la gradinita sau la scoala si ai pornit usor, usor catre locul de munca.
         Ajungi la serviciu, iti tragi sufletul si urmaresti planificarile din agenda pentru ziua respectiva. Ca o femeie constiincioasa, iti termini treaba pana la finalul programului. Te uiti la ceas si realizezi ca tocmai a luat sfarsit o alta zi de munca. Te indrepti extenuata acasa la cei dragi si te gandesti la meniul pe care trebuie sa-l pregatesti pentru cina in familie. Nu-i asa ca seamana cu ziua ta obisnuita?
        Este bine ca familia sa aiba un loc important in viata ta, insa unde este timpul dedicat tie, ca femeie? Momentele acelea in care simti nevoia sa iti reincarci bateriile pentru a doua zi?
        E vorba de timpul de respiro, pe care toate ar trebui sa il respectam din cand in cand, si asta pentru a nu mai fi stresate si pentru a evada chiar si pentru cateva minute din agitatia zilnica.

Cateva trucuri pentru ca sa-ti faci timp pentru tine:

    - inainte de a merge sa te intalnesti cu prietenii tai, opreste-te inainte la coaforul de langa tine! Ai si uitat de cand nu ai mai pasit intr-un salon de infrumusetare, nu-i asa? Oricum ti-ar prinde bine o noua tunsoare sau poate vrei sa iti indrepti varfurile...O schimbare a look-ului iti va aduce incredere in tine si te va face sa radiezi de bucurie.
     - de cand nu ai mai iesit in oras la o cafea? In drum spre casa sau spre scoala prichindelului, opreste-te pentru cateva minute intr-o cafenea. Savureaza o ceasca de cafea sau de capuccino buna si rasfoieste o revista sau o carte. Este un mod placut de a-ti binedispune trupul si spiritul.
     - dupa ce ti-ai adormit copilasul, relaxeaza-te intr-o cada plina cu apa, multa spuma si miresme florale. Stresul va fi alungat din organism, iar somnul va fi mult mai "dulce" si mai odihnitor.
    - daca uiti de timpul petrecut "doar cu tine", noteaza-ti in agenda momentele in care vrei sa te relaxezi dupa bunul plac. Asa nu vei mai folosi drept scuza
    - "Nu am timp". Nu exista asa ceva. Chit ca ziua are 24 de ore, tot iti vei gasi cateva minute in care sa faci doar ce vrei tu! Iata cateva momente in care te poti relaxa si iti poti reincarca bateriile, pentru ca tu sa simti cu adevarat ca traiesti! Indatoririle zilnice nu trebuie sa te "sufoce" sau sa iti rapeasca viata! Respecta timpul dedicat tie si vei vedea ca viata este mai frumoasa decat ai crezut!
 Mult succes!

 Articol de Georgiana Popa

Sursa: www.stilfeminin.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....