CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Cei mai sexy barbati in viata

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1479 Publicat la data: 2008-12-03 Autor: Saloane.ro

Cei mai sexy barbati in viata

 
 A venit si cea mai frumoasa zi din an - ziua in care revista "People" anunta topul celor mai sexy barbati in viata. Lectura placuta!
      Revista "People" realizeaza in fiecare an topul celor mai sexy barbati in viata. Anul acesta Hugh Jackman a castigat titlul, alaturandu-se altor barbati faimosi si sexy cum ar fi Johnny Depp, Matt Damon, Mel Gibson, Sean Connery, Brad Pitt sau Pierce Brosnan.
    La prima vedere, Hugh Jackman se evidentiaza prin look-ul 'stunning' si zambetul fermecator. Hugh este si un actor desavarsit, iar de-a lungul timpului si-a dovedit abilitatile actoricesti: a cantat, a dansat si a manuit cu incredere arma. La 40 de ani, actorul este sex-simbol-ul anului 2008, iar sotia lui confirma titlul (i-a poreclit corpul "The Body of Doom"). Trebuie sa recunosc ca dupa ce anul trecut a iesit Matt Damon (tot nu am priceput de ce...), anul asta ma gandeam ca cei de la "People" iar o dau in bara. In interviul de pe site-ul people.com, Hugh este intrebat printre altele ce parte a corpului ii place cel mai mult si recunoaste cu sinceritate ca ii place zambetul lui, iar in ultimul timp ii plac pectoralii lui :)).
    Pe locul 2 a iesit actorul Daniel Craig sau poate il recunosti dupa numele de Bond... James Bond. De pe locul 3 ii 'sufla in ceafa' actorul Jon Hamm din serialul "Mad Men".
     Cum se face ca in top 5 apare tinerelul Zac Efron? Inteleg ca e un hottie si are un aspect fizic perfect si are si stil, dar mi se pare ca e frumos si atat. Mi-ar fi placut mai mult sa-l vad pe Chace Crawford :P. Pe lista cu pricina urmeaza Blair Underwood. Ah, pe langa ca e super-mega-ultra-HOT (nu cred ca l-ai putut uita din "Sex and the City"), este un familist convins, este implicat in actiuni umanitare si este co-fondatorul organizatiei "Artists for a New South Africa", care sustine democratia si egalitatea in Africa de Sud. He's perfect! Si uite-asa am ajuns la Ed Westwick! :D Este... are... nu imi mai gasesc cuvintele. Are o privire si o expresivitate care te cam inmoaie. He's trouble si misterios cu aer de sex-appeal. Asa da! Are ce cauta in top, desi are 21 de ani (credeam ca are mai mult). Zac Efron si Ed Westwick sunt un fel de baiatul bun si baiatul rau, dar stii cum e, uneori the good guy te poate surprinde.
     In top mai urmeaza: * Michael Phelps, cel care a castigat 8 medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing * Blake Shelton, cantaret de muzica country * pianistul Lang Lang * Mark-Paul Gosselaar, actorul din serialul "Salvati de clopotel" .
Pe locul 11 il gasim pe superbul Javier Bardem. Actorul de origine spaniola este foarte sexy si consider ca e nedrept sa fie pe locul asta. E frumos, e latin, are un Oscar, se considera un "worker" si nu un actor, cum sa nu merite sa fie si mai sus in top? L-ai luat de barbat, nu-i asa? Da' e cu Penelope Cruz si le sta bine impreuna :P.
    Noua senzatie in the movie industry e actorul britanic Robert Pattinson, bine nu e chiar new-descovery daca te-ai uitat atent la Harry Potter. S-a spus adesea ca Robert e noul Jude Law. E adorabil! Pe 12 gasim un alt cutie - actorul Joshua Jackson, sex-appeal-ul lui este dat de atitudinea degajata si factorul cuteness. Dupa Joshua, apare (ne)obositul David Bechham. Sa vedem la anul cine va iesi "Sexiest Man Alive"...

articol de Cristina Avadanei

Sursa: www.cosmopolitan.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....