CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Top 5 coafuri office

Rating:5Voturi: Vizualizari: 5380 Publicat la data: 2008-10-14 Autor: Saloane.ro

Top 5 coafuri office

De fiecare data cand mergi la birou, in special daca lucrezi in domenii in care contactul cu multi clienti este vital, precum relatii publice sau vanzari, incerci sa-ti creezi o tinuta office care sa te reprezinte. Hainele sunt, bineinteles, o componenta esentiala a acesteia, insa coafura reprezinta un element ce poate sa potenteze sau, din contra, sa ruineze o tinuta, oricat de mult te-ai stradui sa pui la punct celelalte detalii, ca manichiura sau parfumul.

 Iata, asadar, topul celor mai reusite 5 coafuri office:

Cocul

 cocPe primul loc in topul celor mai reusite coafuri office se afla cocul! Pentru a realiza cel mai simplu coc, nu ai nevoie decat de un elastic, cateva ace de par si un strop de fixativ. Creeaza prima data un ponytail, rasuceste parul, prinde-l cu ace de par si pulverizeaza putin fixativ, pentru a obtine o coafura de lunga durata. De la acesti pasi de baza, poti crea diverse variante ale acestei coafuri: coc de balerina, ravasit, sofisticat sau chiar de gala! Partea buna este ca acesta este unul dintre cele mai versatile moduri de a-ti aranja parul, deoarece se potriveste de minune mediului office, dar si petrecerii de dupa orele de lucru, putand fi “convertit” usor – printr-un accesoriu glam cu cristale Swarovski, de exemplu. Toate aceste 5 coafuri sunt foarte usor de realizat si de asortat, astfel incat iti poti aranja parul in alt mod in fiecare zi, cu investitii minime!

Cararea intr-o parte

carare intr-o parteParul aranjat cu o carare intr-o parte revine in forta pe podiumurile de moda ale acestui sezon, fiind in acelasi timp practic si usor de realizat. Dupa spalare, piaptana-ti parul, pulverizeaza un ser hidratant ce ii va oferi un luciu placut si discret, apoi, cu ajutorul unui pieptene mare, creeaza o carare intr-o parte. Daca ai bretonul foarte lung, il poti prinde intr-o parte cu o agrafa mica.

Bentita

 O bentita bine aleasa iti poate salva multe dintre acele bad hair days! Ea iti poate scoate o intreaga tinuta din anonimat, in special daca majoritatea hainelor tale office sunt stil uniforma – gri, negre sau bleumarin. Bentita nu este doar pentru fetite, ci pentru toate fetele si femeile care isi doresc o coafura rapida, dar si un accesoriu dragut ce le va completa tinuta.

Parul indreptat

 par dreptParul indreptat cu placa este una dintre cele mai stylish coafuri pe care le poti purta la birou, indiferent de lungimea si linia lui. Din cauza temperaturii foarte ridicate (ce ajunge si la 200 de grade!), nu-ti recomand sa folosesti placa in fiecare zi. Investeste intr-un aparat de buna calitate, cu placi ceramice si ioni negativi - acestia din urma vor conferi parului un plus de stralucire; inainte de a-ti intinde parul, pulverizeaza-l cu un spray ce il va proteja de caldura excesiva. 

Ponytail

 Parul prins la spate, in coada, este nemuritor! Mereu vor exista o multime de clame, agrafe si elastice dintre care sa alegi ceva potrivit tinutei tale office. Un ponytail realizat cu grija iti va da un aer sobru si sofisticat, dar in acelasi timp tineresc. 

Articol de Raluca Mateescu

Sursa: www.kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....