CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Transmite mesajul potrivit cu parfumul potrivit

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1711 Publicat la data: 2008-10-09 Autor: Saloane.ro

Transmite mesajul potrivit cu parfumul potrivit

Felul in care se prezinta o femeie este extrem de important. Gesturile, atitudinea, zambetul, mersul, stilul vestimentar, machiajul, coafura, toate aceste mici, dar de nepretuit detalii vorbesc intr-un mod subtil despre frumusetea si inefabilul feminin. Fiecare dintre noi apeleaza la micul sau arsenal de infrumusetare atunci cand vine vorba de a-si pune in valoare farmecul personal. Rolul pe care il are parfumul in exprimarea personalitatii unei femei nu trebuie insa niciodata subestimat. Fie ca ne dam seama sau nu, parfumul pe care il purtam ne poate influenta atat starea mentala, cat si pe cea psihica sau afectiva. Parfumul cucereste, trezeste emotii, gadila simturi si sugereaza optiuni. Adierea diafana devine sursa de inspiratie iarna, poate seduce intr-o seara racoroasa de vara, vorbeste uneori pe limbajul indragostitilor si seduce in majoritatea situatiilor.

Anotimpuri diferite, miresme diferite

Mai mult ca sigur ca ati observat ca acelasi parfum, folosit de persoane, miroase in mod diferit. Pielea, parul fiecarei persoane degaja o aroma unica (influentata la randul sau de starea fizica sau psihica, de anotimp sau de alimentatie) care se combina cu cea a parfumului. Indiferent daca parfumul preferat este dulce, floral sau oriental, parfumul pe care il folosim vara nu trebuie sa fie identic cu cel pe care il purtam iarna.

Vara sunt indicate parfumurile usoare, florale, proaspete si racoroase (ce inspira la visare si ne duc cu gandul la mare si netarmuitul ei albastru), in timp ce iarna sunt permise miresmele mai tari, provocatoare sau usor ostentative. La fel cum vazul poate fi afectat de o lumina prea intensa sau la fel cum pielea acuza o senzatie de durere cand este agresata de un stimul prea puternic, simtul olfactiv dispune de un anumit grad de suportabilitate. Parfumul trebuie utilizat cu discretie. Intr-o cantitate prea mare, parfumul acopera mirosul discret al feromonilor naturali produsi de piele (atat de discret incat perceptia are loc doar la nivelul subconstientului), raspunzatori cu transmiterea informatiilor de natura sexuala.

Parfumul poarta numele discretiei

 “Parfumul pe care il folosim ar trebuie sa fie placut si discret, iar acest lucru inseamna ca el sa poata fi simtit doar in imediata noastra apropiere, de exemplu cand cineva se apropie de noi la un pas, ca sa ne salute sau ca sa ne imbratiseze. Numai un parfum de buna calitate, folosit cu masura si combinat cu igiena perfecta, poate inspira farmecul, gingasia, misterul, intimitatea si erotismul pe care dorim sa le transmitem”, afirma Rodica Manole in ghidul sau “Frumusetea, o realitate la indemana”.

Calitatea parfumului si durata

Pentru ca evaporarea parfumului se face de la picioare spre umeri, aplicarea acestuia se va desfasura in mod corespunzator: glezne, in spatele genunchilor (optional), ombilic, clavicule, incheieturile mainilor, in spatele urechilor si in zona decolteului. Din punct de vedere calitativ, parfumurile pot fi clasificate in patru mari grupe: parfum (concentratia de parfum este de 20%, restul de 80% -alcool) – mireasma dureaza maxim 8 ore, apa de parfum (parfum -12%, restul -alcool)- se mentine aproximativ 5 ore, apa de toaleta (5-12% parfum, 88-95% alcool) -mirosul persista in jur de 4 ore si apa de colonie (parfumul se afla in concentratie de maxim 6%) a carui mireasma rezista pentru maxim 3 ore.

Parfumul transmite...

In traditia orientala, parfumarea si tratamentele de infrumusetare erau savarsite ca niste adevarate ritualuri, avand rol purificator si urmarind sa transmita femeilor o profunda, dar subtila incarcatura spirituala si erotica. Conform obiceiurilor orientale, parfumurile pretioase, cu miresme variate, erau aplicate in zone diferite. Aceeasi autoare, Rodica Manole, ne dezvaluie una din “retetele” de parfumare ale femeilor orientale:

Parfum de iasomie-aplicat pe maini

Parfum de paciuli- aplicat pe obraji si sani

Parfum de nard- aplicat pe par

Parfum de sofran – aplicat pe picioare

Parfum de mosc -aplicat in zona inghinala

Pentru ca intotdeauna avem altceva de spus si un alt mesaj de transmis, alegerea unui parfum potrivit poate constitui un adevarat test de personalitate. Puterea parfumului si efectele sale asupra spiritului nu trebuie subestimate niciodata, iar esentele naturale creeaza, de departe, impresiile cele mai subtile si marcante. Iata insa cateva din optiunile asupra carora va puteti opri. Puteti alege insa orice, caci variantele sunt multe, diversificate si miros divin:

Moscul, iasomia, parciuli, nardul, santalul si sofranul -stimuleaza energia, vigoarea vitala si capacitatea de a trai plenar

Magnolia -insufleteste vointa si atata instinctul de lupta

Cuisoarele -creeaza stari de suspiciune si neliniste

Para bergamota -confera detasare fata de problemele cotidiene si faciliteaza concentrarea mintala

Ambra cenusie -stimuleaza creativitatea si originalitatea Lamaia si verbina -atata la voie buna, distractie si amuzament

Portocala si mandarina – transmit curaj, indrazneala, exuberanta si intensitate

Levantica- invita la iubire si romantism, la tandrete si intimitate

Violeta si trandafirul – comunica perfect insufletire, echilibru interior si o mare putere de introspectie

Orhideea tradeaza mister, rafinament, stil si o indivualitate puternica

Sursa: www.garbo.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....