CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Cum alegem un parfum?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1659 Publicat la data: 2008-10-08 Autor: Saloane.ro

Cum alegem un parfum?

Nu exista un sfat absolut in aceasta privinta, deoarece fiecare dintre noi interpreteaza parfumurile intr-o maniera proprie. Cand este aplicat, acelasi parfum poate avea cu totul alt miros, in functie de tipul pielii, de culoarea parului, temperament si chiar de anotimp.

Acestea sunt nuante importante, daca nu vreti sa pareti vulgar sau total lipsit de gust. Mai intai, cand alegeti un parfum, nu luati in considerare decat persoana dumneavoastra. Cand inspirati aroma, imaginati-va "imbracat" in ea, ca intr-o haina nevazuta si incercati sa o priviti. Vi se potriveste? Nu va faceti probleme, cu timpul veti deveni din ce in ce mai priceput la asta. In al doilea rand, nu cumparati parfumuri ieftine din magazine cu pretentii!

Care mi se potriveste?

Este o mare tentatie, incercati sa-i rezistati! In al treilea rand, atunci cand cumparati parfumul, luati in considerare anotimpul, vestimentatia pe care o veti purta si locul unde intentionati sa mergeti. Este stiut faptul ca parfumurile de zi sunt mai subtile si mai transparente decat parfumurile de seara, care sunt considerate mai tari, mai misterioase si mai bogate in aroma.

La serviciu, la birou, sau chiar cand faceti o plimbare, sunt de preferat parfumurile de zi; sunt mai usoare si mai slabe. O seara la teatru cere un parfum care sa accentueze luxul. Si un sfat pentru doamne: cand va pregatiti pentru o intalnire, evitati aromele de lavanda, lemn, cumarine sau bergamota. Scopul secret este sa tentati barbatul, sa-i socati simturile, sa-i dati o speranta, nu sa ii demonstrati cat sunteti de independenta si de inaccesibila.

Un mare parfumier rus, care a lucrat multi ani pentru Chanel, spunea: "Seara folositi parfumuri cu arome fructate; cu ele, aroma devine gust. Aceste parfumuri transforma femeia dintr-o floare intr-un fruct promitator de placeri." Iarna sunt recomandate parfumurile pe baza de chiparos. Notele sale de baza, lemnoase, accentueaza luxul blanurilor si dau o senzatie de caldura interioara.

De primavara sau de iarna?

Apropos, in 1948 Rochas a creat un parfum de iarna, special de purtat doar pe blanuri. Vara, in schimb, merg aromele dulci, de miere si florale. Ele fac femeile sa se simta ca niste flori abia imbobocite. Nu exagerati niciodata cu parfumurile. Psihologii au aratat ca simtul olfactiv inceteaza sa mai sesizeze parfumurile cu care suntem obisnuiti, dar oamenii din preajma noastra le simt foarte bine. Deci aplicati parfumul cu masura, daca nu vreti sa deveniti motiv de iritare pentru cei din jur.

Sursa: www.eoxygen.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....