CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Cele mai cautate job-uri

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2006 Publicat la data: 2008-08-08 Autor: Saloane.ro

Cele mai cautate job-uri

Perioada in care pentru a-ti gasi un nou job era nevoie sa cumperi un ziar de anunturi, sa suni, sa ceri detalii si abia apoi sa te programezi la interviu a trecut. Acum totul iti este atat de la indemana incat distanta se masoara in click-uri. Vorbim aici despre recrutarea on-line si despre site-urile pe care, fie ca esti la inceputul carierei si iti cauti un loc de munca, fie ca esti la un nivel mai avansat si simti nevoia unei schimbari, iti sunt atat de utile.

Asteptarile candidatilor

Un studiu efectuat de Neogen asupra evolutiei pietei muncii din Romania a aratat ca cele mai cautate cuvinte de catre utilizatorii site-ului www.bestjobs.ro sunt: secretara, sofer, director, part time, inginer, economist, contabil, manager, director general, operator, part-time, casier, operator calculator, gestionar, agent vanzari. Studiul arata o crestere a numarului de joburi oferite persoanelor cu potential, dar fara experienta: categoria elevi/studenti a avut o crestere de 262%. Acest lucru combinat cu absolvirea a doua generatii de studenti in acelasi an a ajutat companiile sa foloseasca presiunea concurentiala creata pentru a-si ocupa necesarul de joburi.

Constantin Ferseta, Marketing Manager Neogen, declara ca cele mai cautate joburi sunt din domenii banoase si care nu necesita calificare ridicata, ci mai degraba experienta. "Pe partea de entry level cele mai cautate sunt sofer si secretara, pe partea de management si management wannabes - manager: marketing manager, project manager, key account manager. De asemenea, sunt la mare cautare ofertele part-time."

In topul domeniilor de interes pentru cei in cautarea unui loc de munca, Mariana Frincu, Project Manager Myjob, ne-a comunicat - conform datelor pe care le detine - ca "primul loc e ocupat de vanzari, apoi serviciu clienti, banci, marketing, contabilitate, management, secretariat, ingineri, distributie si IT".

Un alt argument care sustine domeniul vanzarilor pe primul loc in top este adus de Laura Chilom, HR Consultant eJobs: "Un interes ridicat in ocuparea acestor pozitii se poate observa si in randul angajatilor, ceea ce indica un echilibru intre oferta si cererea de pe piata de munca: in baza de date a eJobs cel mai semnificativ numar de CV-uri actualizate in ultimul an este in urmatoarele domenii: reprezentanti vanzari - 45.261 de CV-uri, urmat de ingineri - 24.829 de CV-uri si contabili - 16.701 de CV-uri".

Oferta angajatorilor

"Piata de recrutare romaneasca a cunoscut o dinamica impresionanta in ultimii ani: au aparut foarte multe companii noi, atat locale cat si multinationale, dornice sa investeasca in Romania, ceea ce a determinat o diversificare a ofertei de joburi" sustine Laura Chilom.

Conform datelor furnizate de Neogen, ofertele de joburi pentru entry level sunt predominante - intre 40 si 50%, pe middle level intre 30 si 40%, iar la nivel superior aproximativ 10%. Constantin Ferseta spune ca "in acest moment exista un deficit de candidati pe toate sectoarele si in toate domeniile de activitate, cu mici variatiuni."

Anunturile cele mai frecvent afisate pe site-ul www.myjob.ro sunt: agent de vanzari, consilier vanzari, reprezentant vanzari, analist vanzari, operator PC, operator telefon, sofer/distribuitor, project manager, brand manager, specialist marketing, consilieri credite, analist credite, specialisti IT, ingineri/tehnicieni in constructii, etc.
Dupa cum observam, vanzarile tin si la acest capitol primul loc in top, angajatorii solicitand un nivel al experientei intre 6 luni si 2 ani.

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....