CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Job de vara sau inceput de cariera?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1890 Publicat la data: 2008-08-08 Autor: Saloane.ro

Job de vara sau inceput de cariera?

Am observat ca, vara, numarul aplicatiilor pentru un job este mai mic decat in restul anului. Pesemne ca lumea se gandeste mai mult la vacanta. Este momentul in care angajatii culeg "roadele" unui an de munca si isi planifica binemeritatele saptamani de concediu.

Este curios insa ce se intampla cu tinerii in perioada aceasta. Pe unii dintre ei, studenti sau proaspat absolventi, ii gasesti pe plaja, profitand de ultimii ani de libertate. Altii insa aleg sa-si gaseasca un job - primul job! -, fie el doar pe timpul verii. Despre acesti tineri as vrea sa va vorbesc.

Call center, curier, barman, operator, ghid turistic, promoter sau, pur si simplu, in practica prin redactii de ziare sau in agentii de publicitate. Cam asa arata un job de vara in Romania. Bine, ai putea spune, dar cum te vor ajuta aceste 2-3 luni in cariera? Merita sa iti iei un asemenea job? Sau totul se rezuma la a face niste bani pe o perioada limitata... fara ca macar sa mai mentionezi acest job in CV?

Sa va povestesc cum e intr-o agentie de publicitate: ori de cate ori vad un CV in care descopar astfel de experiente (in domeniul nostru, vorbim de cateva luni pe care studentul le-a petrecut in practica in vreo agentie), imi spun ca merita sa ma intalnesc cu acel om. Ca HR manager, cu siguranta ma vor interesa cei care s-au straduit sa faca ceva inca de pe bancile facultatii. Este o dovada a dorintei de implicare si a perseverentei - calitati pe care le cauta orice angajator.

Totodata, companiile ar trebui sa primeasca cu deschidere astfel de aplicanti. Un job sau un stagiu de trei luni functioneaza si ca o perioada de proba, la finalul careia poate rezulta un win-win situation: angajatului i se poate propune o promovare - si deci exista sansa ca el sa fie motivat sa continue colaborarea -, iar angajatorul isi va putea forma noi specialisti. Sau, pur si simplu, va ramane o usa deschisa pentru proiecte viitoare, fie ele doar punctuale.

Ceea ce este insa foarte important este acordul celor doua parti asupra termenilor de colaborare. O relatie onesta intre angajat si angajator, inca de la inceput, va defini foarte clar asteptarile partilor si posibilitatile unei evolutii profesionale a angajatului. Ramane de vazut doar ce obiective si-a setat acesta, daca el insusi vede acest job ca pe o activitate "sezoniera" sau daca porneste la drum in cautarea unei cariere.

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....