CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Horoscopul carierei 03-09 august 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1537 Publicat la data: 2008-08-05 Autor: Saloane.ro

Horoscopul carierei 03-09 august 2008

BERBEC

Cu Casa Lunii in constelatia Wacom, va fi dificil sa te abtii sa cumperi un iPod de care nu ai cu adevarat nevoie. Totusi, nu iti face griji, deoarece banii de pe cardul tau de credit sunt oricum pe sfirsite, iar iPod-ul pe care il ai deja are nevoie de doar putin luciu pentru a functiona cum trebuie.

TAUR

O saptamina nu tocmai buna pentru Taur, care se muta sub influenta lui Uranus. Maninca fibre si incearca sa nu stai prea mult la birou

GEMENI

Iti amintesti ca ai spus ca astepti un semn cosmic pentru a stii cind sa-i spui sefului ca nu mai suporti, cind sa iti reformatezi hard drive-ul, cind sa arunci din greseala ecusonul pe biroul ei sau cind sa aprinzi o tigara si sa o fumezi tot drumul pana la iesirea din cladire? Ia ghici?! Acel moment nu a venit inca. Dar, in timp ce astepti, foloseste adresele de e-mail ale top managerilor pentru conturile tale de pe site-urile mai putin ortodoxe.

RAC

Este o saptamina proasta pentru conexiunea la Internet. Stai acasa, maninca snacks-uri si upgradeaza-ti copia Adobe Creative Suite. Spala-te pe miini pentru a evita o contaminare o tastaturii cu snacks-uri.

LEU

Aceasta este luna in care stralucesti! Cu semnul tau zodiacal care ascede in Casa 802.11n, orice proiect de care te ocupi iti va aduce profit maxim. Din nefericire, Berbecii, Taurii, Gemenii si Racii te vor uri pentru asta. Incearca sa nu pleci singur de la serviciu si ia o Fecioara, un Varsator sau un Sagetator cu tine. Asigura-te ca niciunul dintre ei nu alearga la fel de repede ca tine astfel va face evitarea mai plauzibila.

FECIOARA

Este un moment perfect pentru a-ti dezvalui dorinta ascunsa ce il implica pe tehnicianul IT plinut, dar neasteptat de atractiv, care este pe deasupra si un Peste senzual. Ia in considerare moscul cand vine vorba de parfum. Va stirni flacarile pasiunii si iti va distrage atentia de la afisul imens cu figurine World of Warcraft din garsoniera lui.

BALANTA

La fel ca toate Balantele, azi te zbati sa gasesti echilibrul, si tocmai de aceea vei reusi sa balansezi, la locul tau de munca plicticos, dozele de genialitate in design-ul grafic cu crearea propriului portofoliu si completarea CV-ului. In aceasta saptamina: ia o pauza si renunta la obisnuita de a bea si de a ti se face rau. Mai bine ocupa-te de spalatul rufelor. Miine ai un interviu pentru un job si n-ai cu ce sa te imbraci.

SCORPION

In cursul saptaminii, vei downloada o copie ilegala de pe un site rusesc dubios. Vei crede ca esti foarte destept, pana cand vei realiza ca, de fapt, nu cunosti alfabetul chirilic. Isteata miscare, prietene!

SAGETATOR

Sansa iti suride pentru ca zilele astea, la locul de munca, ai parte de un calculator nou-nout. Norocul te loveste din nou cind descoperi licenta de Vista pe el. Iti merge si mai bine cind afli ca seful tau are un nou angajat al carui singur task este sa dea click pe toate ferestrele de aprobare pop-up.

CAPRICORN

Saptamina aceasta, vei lua decizia spontana si neasteptata de a incerca sa fii propriul tau sef atunci cind cineva din top-management isi vira capul pe usa si spune: Uite, am facut rost, in sfirsit, de o copie InDesign, asa ca nu o sa mai fie nevoie sa te deranjez tot timpul! Poti sa treci pe la mine prin birou, cam intr-o ora, sa ma inveti cum sa-l folosesc?

VARSATOR

Un Leu te va intreba daca ti-ar placea sa plecati de la serviciu impreuna. Daca esti un alergator profesionist, spune da. Daca nu, il poti propune pe Sagetatorul caruia ii plac gogosile pudrate cu zahar.

PESTI

Gigi, imi datorezi 50 de lei pentru ca am facut-o pe Fecioara sexy de la Design Grafic SA SE GINDEASCA, macar, ca-si face de cap cu corpul tau plinut. Mi-i dai prin PayPal, si sa nu ma lasi sa astept.

Sursa: www.viatalaserviciu.ro

 

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....