CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Mentine-ti silueta la birou

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1473 Publicat la data: 2008-07-31 Autor: Saloane.ro

Mentine-ti silueta la birou

Nu de multe ori ajungem seara acasa si suntem obositi si avem dureri de stomac sau ne uitam in oglinda si observam cu stupoare ca fusta sau pantalonul nu mai vin atat de bine ca acum cateva luni. Ce se intampla nu noi?

Nu mai avem timp sa mancam bine, facem totul pe fuga, imbatranim pe scaunul biroului dand telefoane, avand sedinte peste sedinte, participam la cocktailuri si alte evenimente mondene unde mancarea ne face cu ochiul, si in curand, toate acestea devin vizibile in fata oglinzii.

Da. Pe zi ce trecem devenim niste sedentari, iar aspectul nostru placut si sanatos din tinerete se transforma intr-unul de cartof de birou.

Din pacate, majoritatea oamenilor sufera de aceasta lipsa de miscare pentru ca munca se desfasoara numai in fata calculatorului, la birou, fara sa depunem o munca fizica semnificativa.

Oboseala este psihica. Singura miscare pe care mai reusim sa o facem este atunci cand urcam primele trepte ale blocului, cand ne vizitam prietena din biroul de alturi si cand mergem la baie sau dupa cafea. Putin, nu?

Macar acum stim si suntem constienti de ceea ce munca de la birou ne pricinuieste. Capatam proportii dar macar stim de unde, iar pasul urmator ar fi sa identificam cateva solutii care sa ne schimbe putin viata si sa ne aduca vechiul aspect si rigoarea de alta data.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti revigorezi trupul:

Mancarea. Este foarte important ce mancam. Stim ca probabil si tu ai un program la fel de haotic ca si al nostru si nu respecti orele de masa asa cum ar trebui. Mai stim si ca nu ai timp sa gatesti acasa si mananci foarte mult in oras, fast food, pentru ca este mult mai usor de comandat, nu ne ocupa mult timp si este convenabil la pret.

Stim si ca atunci cand stai in fata calculatorului sau o activitate te solicita mult din punct de vedere mental, simti nevoia sa rontai ceva. Mai stim si ca la orice pahar de suc, o tigara merge. Dar crezi tu ca toate acestea sunt bune pentru organismul tau? De cand nu ti-ai mai facut analizele?
  • Sfatul nostru este sa ai foarte mare grija. Probabil ca acum toate acestea merg, corpul tau le suporta, dar in timp nu va mai putea face fata si atunci, pe langa aspectul fizic neplacut pe care o sa il ai, vei avea si probleme majore de sanatate.

Ce iti recomandam noi sa faci? Sa spui nu snaks-urilor.

  • Sa incerci sa iti stapanaesti nevoia de a rontai tot timpul la birou, pentru ca nu depui miscare ca sa arzi grasimile pe care le consumi. Ai foarte mare grija la grasimi. Incearca pe cat de mult sa le eviti. Atunci cand vrei sa mananci ceva, ai grija sa nu contina multa grasime.

  • Poate este momentul sa nu mai mananci dulciuri si sa profiti ca vine vara si fructele apar. Poate ca este momentul sa mananci o salata in loc de sandvisuri cu sunca sau alte mezeluri.

  • Fereste-te de fast food, nu mai manca prajeli, mananca mai putina carne. Alege in schimbul cartofilor prajiti sau ale sosurilor grele, cine usoare, sau gustari. Nu numai ca ele vor fi blande cu metabolismul tau, dar te vor scuti de starea de rau pe care o ai dupa o masa copioasa.

  • Evita sa mai mananci la petrecerile de birou, si nu te lasa influentat de colegii tai care te vor indemna sa mananci cu ei dulciuri sau alte semi-preparate.

  • Evita bauturile acidulate si bea apa plata. Este foarte sanatoasa. Bea cat mai multa incat organismul tau sa se poata curata si hidrata.

    Activitate fizica. De mult nu ai mai facut miscare, nu? Probabil ca si programul de munca incarcat este de vina, si poate ca atunci cand ajungi acasa, desi ti-ai propus sa faci exercitii, nu te mai simti in stare, dar nu evita miscarea. Profita de orice imprejurare pentru a face putina miscare.

  • Incearca sa iti faci un abonament la o sala, sau la inot. Nu inseamna sa te duci sa te epuizezi acolo, dar o ora de exercitii te vor revigora. Iar inotul te va ajuta sa iti pui in miscare toti muschii si sa te simti bine, pentru ca e placut sa stai in apa.

  • Daca ai o slujba in care calatoresti des, ia-ti un trening la tine pentru ca acum majoritatea hotelurilor au sala de fitness si poti profita de aceasta sansa.

  • Incearca sa nu mai mergi peste tot cu masina, fa plimbari pe jos.

  • Urca scarile, nu mai lua liftul. Chiar si miscarea pe care o faci in timp ce iti vei aspira casa sau sterge praful te va ajuta.

  • Ia-ti iubitul de mana si iesi o ora seara la plimbare prin parc. Vei vedea cat de benefica este o astfel de relaxare.

  • La birou iti poti lua pauze si te poti ridica de pe scaun si plimba putin. Miscare, miscare, miscare.

    Nu iti lasa corpul sa se degradeze din cauza conditiilor de munca. Este vorba de sanatatea ta, deci invata si ai grija sa scapi de „kilogramele tale profesionale”.

    Mult succes!

Sursa: www.ele.ro


Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....