CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Cu ce înlocuim dieta nesănătoasă

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1639 Publicat la data: 2008-07-29 Autor: Saloane.ro

Cu ce înlocuim dieta nesănătoasă

Hamburgerii, cartofii prăjiţi şi sucurile trebuie schimbate cu carne la grătar, salate de legume, apă şi fresh-uri naturale

Pentru a păstra un echilibru în organism este important să ştim cum să ne alimentăm, ce produse să alegem şi la ce combinaţii de mâncăruri să renunţăm.

Potrivit nutriţioniştilor, putem vorbi doar despre o dietă nesănătoasă, mai exact despre un mod eronat de combinare a alimentelor.

Efectele unei astfel de alimentaţii nesănătoase, rezultate în urma combinării unor produse bogate în grăsimi, zahăr şi sare, se fac resimţite asupra organismului prin instalarea unei stări constante de oboseală şi o lipsă generală de concentrare.

Aşa numitele "junk food", alimente de la fast-food, sunt extrem de periculoase asupra organismului, uneori având chiar efecte cancerigene. Este vorba în principal despre uleiurile folosite pentru prăjirea repetată a unor alimente.

De asemenea consumul regulat de băuturi dulci, carbogazoase poate avea efecte nedorite asupra organismului, precum apariţia obezităţii în rândul tinerilor, dar şi a cariilor sau a eroziunilor dentare.
Hamburgerul înlocuit cu sandvişul cu carne la grătar.

"Pentru a avea o alimentaţie sănătoasă trebuie să renunţăm în primul rând la mâncărurile prăjite şi să optăm pentru cele preparate la abur sau pe grătar. Cea mai bună aletrnativă la hamburger este carnea uşoară de pasăre preparată la abur cu un pic de ulei de măsline. De asemenea la fel de sănătos este şi peştele înăbuşit sau la grătar.

Pentru a varia alimentaţia se poate consuma şi o carne slabă de vită, preparată cu un pic de unt, în cazul persoanelor fără probleme de sănătate", ne-a explicat dr. Gheorghe Mencinicopski, directorul Institutului de Cercetari Alimentare din Bucureşti.

Cartofii prăjiţi înlocuiţi cu salatele de legume. "Garnitura de cartofi prăjiţi trebuie înlocuită de legume sau salate proaspete, deoarece cartofii sunt săraci în nutrienţi şi nu aduc niciun beneficiu sănătăţii", a afirmat specialistul în alimentaţie.

Sucurile şi apa minerală înlocuite cu fresh-uri naturale. Potrivit dr. Mencinicopski, sucurile bogate în aditivi şi coloranţi trebuie eliminate complet din alimentaţie. Cea mai bună alternativă este apa plată sau apa în care s-a stors suc de lămâie. De asemenea se poate opta pentru fresh-uri naturale din fructe şi legume. Sucurile naturale de fructe şi legume trebuie consumate după ce au fost diluate cu puţină apă.

Prăjiturile din comerţ înlocuite de cele făcute în casă. "Dacă aveţi poftă de ceva dulce, cea mai bună soluţie este să preparaţi ceva în casă, cu produse naturale, după reţeta bunicii. Condiţia este să nu exageraţi cu dulciurile, să nu le mâncaţi în fiecare zi şi în special seara. Acestea trebuie să rămână mici delicii cu care să vă răsfăţaţi ocazional", a conchis specialistul în nutriţie.

Sorbetul ia locul îngheţatei

Îngheţata este unul dintre produsele cele mai consumate pe timpul verii, care însă conţine mulţi conservaţi, coloranţi şi arome artificiale. De aceea, cea mai sănătoasă soluţie este să o înlocuim cu sorbetul, un preparat îngheţat, pe bază de suc de fructe şi legume. Sorbetul, obţinut din apă şi suc natural de fructe, este un preparat dulce foarte sănătos şi răcoritor.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....