CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Top 10 vedete ciuruite de celulita

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4164 Publicat la data: 2008-07-29 Autor: Saloane.ro

Top 10 vedete ciuruite de celulita

Celulita a fost declarata inamicul numarul 1 al tuturor femeilor. Daca noi, femeile obisnuite, ne-am impacat cu ideea ca nu vom avea niciodata picioare si funduri perfecte, fara pic de celulita, nu putem spune acelasi lucru si despre vedete.

Le admiram in pictoriale incendiare, suspinam dupa garderoba lor glamour si le invidiem pentru iubitul celebru si bogat. Insa, datorita paparazzilor am avut ocazia de a descoperi ca si starurile sunt fiinte normale, care se lupta cu aspectul neplacut de coaja de portocala, cu riduri si sani lasati. Asa ca ne-am hotarat sa facem un top al vedetelor cu celulita, pentru a va demonstra, pentru a nu stiu cata oara, ca nici macar vedetele nu arata ele.

10. Renumita pentru formele ei generoase, fruntasa in topurile celor mai sexy femei din lume, Beyonce nu reuseste sa scape de pacatoasa celulita. Oricat s-ar stradui, cu diete sofisticate, ore in sir petrecute la sala de forta, Beyonce nu pare sa aiba prea multe sanse de castig.
Pentru poza, click aici

9. Jennifer Lopez a reusit sa scape de cele 22 kg acumulate in timpul sarcinii in timp record, dar urmele de celulita isi fac inca simtita prezenta pe trupul sexy al cantaretei latino. La cat de ambitioasa este JLo, sunt sigura ca foarte curand ne va surprinde cu un pictorial extrem de sexy in care isi va prezenta cu mandrie noile forme dobandite cu sudoarea fruntii.
Pentru poza, click aici

8. Karolina Kurkova este unul dintre cel mai renumite topmodele. Asemanarea cu Brigitte Bardot i-a deschis nenumarate usi si i-a adus succesul mult visat. Dar cum orice inceput are si sfarsit, Karolina a fost aspru criticata, luna trecuta, la Festivalul de Moda de la Sao Paolo, dupa ce a aparut pe podium etaland o frumusete de celulita si o pereche de colacei dragalasi.
Pentru poza, click aici

7. Alt topmodel, aceeasi poveste. Kate Moss nu mai este ce a fost odata, steaua ei norocoasa fiind pe punctul de a apune. Contractele publicitare s-au imputinat, iar celulita continua sa faca ravagii pe fundul petrecaretei.
Pentru poza, click aici

6. Toti barbatii asteapta venirea verii pentru a vedea cat mai multe femei in costume sexy, minuscule, lasand imaginatia sa isi faca de cap. Printre cele mai dorite femei se numara si actrita Eva Longoria. Insa, anul acesta, Eva nu a reusit sa ne surpinda, dezamagind intreaga suflare masculina dupa ce s-a afisat intr-un costum de baie portocaliu, care nu reusea sa ii ascunda celulita evidenta si abdomenul rotunjit.
Pentru poza, click aici

5. Fara Sharon Stone, Hollywood-ul ar fi fost mai sarac. Faimoasa pentru scenele fierbinti de sex din “ Basic Instinct”, anii si-au lasat amprenta pe fizicul odata impecabil al actritei. Paparazii au surpins-o pe yachtul noului iubit si s-au speriat de privelistea oferita de Stone: fund flasc, plat si lipsit de atitudine.

4. Preferata lui Hugh Hefner, Pamela Anderson reuseste chiar si la 40 de ani sa infierbante mintile barbatilor, indiferent de varsta.
Nici macar imaginile socante cu celulita pronuntata nu au scos-o din preferintele masculilor infierbantati de blonde voluptoase.

3. Tyra Banks a fost foarte suparata cand, aflata in concediu, a fost fotografiata in costum de baie. Motivul supararii: fostul ingeras de la Victoria’s Secrets se ingrasase aproape 10 kg, facand ca talia de viespe si fundul bombat, fara celulita sa devina o amintire.

2. Paparazzi de la Ciao au dat lovitura in aceasta vara. Au surpins-o pe Andreea Marin, la Monte Carlo, etalandu-si sanii si burtica cu care a ramas dupa nasterea Violetei. Imaginile au starnit furia divei, care dat revista in judecata si a cerut despagubiri de 500.000 euro.
Pentru poza, click aici

1. La doar 21 de ani, Mischa Barton sustine ca nu o deranjeaza gradul avansat al celulitei prezente pe partea dorsala, declarandu-se mandra de formele sale. Daca la o varsta atat de frageda, corpul ei este devastat de celulita, cum va arata peste 10 ani, dupa ce va naste un copil si va alapta? Probabil ca intr-un film de groaza.

Odata cu trecerea anilor, femeilor devin tot mai comode si isi neglijeaza aspectul fizic. Un exemplu care face exceptie de la regula este actrita Joan Collins, devenita celebra pentru rolul din serialul american “Dinastia”. In varsta de 75 de ani, Joan arata mai bine decat multe dintre tinerele de 20-30 de ani, pielea fina si fara cusur fiind cea mai buna dovada ca poti arata spectaculos si la o varsta inaintata.
Pentru poza, click aici

Sursa: www.kudika.ro


 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....