CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Zodiacul defectelor

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2417 Publicat la data: 2008-07-28 Autor: Saloane.ro

Zodiacul defectelor

Adeseori, astrologii scot in evidenta beneficiile de a fi nascut sub un anumit semn zodiacal, dar defectele sunt de obicei enumerate superficial. In continuare, veti gasi cele mai negative trasaturi ale zodiilor. Este posibil ca doar unele dintre voi sa va regasiti in descrieri.

BERBEC

Nativele din Berbec sunt firi impulsive, care au tendinta de a se arunca in lupta fara a se gandi la consecinte. Fire ambitioasa, berbecul nu se da in laturi de la nimic pentru a-si vedea telul indeplinit, ceea ce il poate transforma intr-un dictator. Berbecii sunt egoisti, uneori lipsiti de tact si scrupule. Nativele acestei zodii sunt orgolioase si intodeauna trebuie sa aiba ultimul cuvant. Deoarece nu accepta parerea nimanui, Berbecul are multi dusmani. La capitolul dragoste, ii este greu sa iubeasca o singura persoana toata viata, de accea fidelitatea nu este punctul sau forte.

TAUR

Cele mai mari defecte ale Taurului sunt comoditatea si incapatanarea. Nu ii plac schimbarile si se complace in situatii nefericite deoarece se gandeste “rau cu rau, dar mai rau fara rau”. Nativele din Taur sunt nepasatoare, superficiale si nu stiu sa isi aleaga prietenii. Cei din jur le percep ca pe niste persoane avare, carora le place sa barfeasca. Gelozia unui Taur poate atinge cote alarmante daca este calcat pe bataturi. Nu accepta compromisuri, iar uneori este imoral.

GEMENI

Cel mai mare defect al nativelor din Gemeni este instabilitatea, iar din aceasta cauza sunt vazute ca niste fiinte superficiale. Putini stiu insa ca aceasta trasatura li se trage din dorinta de a-si gasi jumatatea, motiv pentru care flirteaza cu toata suflarea masculina. Sunt manate de incertitudini si ezitari. Le este greu sa ia o hotarare rapid, ceea ce le face sa rateze multe ocazii importante cu care nu se vor mai intalni a doua oara in viata. Se apuca de mai multe lucruri in acelasi timp, fara a reusi sa le duca pe toate la bun sfarsit, ceea ce atrage nemultumirea celor din jurul sau.

RAC

Desi le place sa fie in centrul atentiei, nativele din Rac sunt firi timide, nehotarate, care devin foarte suspicioase daca increderea le este tradata. Neincrezatoare in fortele proprii, adeseori fac un pas inainte si doi inapoi, exact ca racul. Mofturoase, manipulatoare si uneori prefacute, adora sa le faca viata grea celor din jurul sau. Invaluite de mister, pot parea greu de inteles pentru apropiati. Se mai spune despre nativele din Rac ca sunt invidioase si se infurie repede.

LEU

Nativele din leu se considera buricul pamantului, sunt mandre, egoiste si orgolioase. Le place sa isi domine partenerii, sa se afle in centrul atentiei si sa fie admirate. Adora sa li se faca complimente si accepta lingusirea. Aspectul fizic este foarte important pentru ele, de aceea isi doresc mereu sa isi imbunatateasca infatisarea. Firi puternice, nativelor din Leu le place sa se razbune pe cei care le-au nesocotit cuvantul.

FECIOARA

Nativele din Fecioara sunt firi serioase, calculate si lipsite de spontaneitate. Putine native ale acestei zodii adora sa duca o viata plina de distractii si evenimente. Reusesc sa scoata din sarite si cea mai calma persoana datorita firii sale cicalitoare si a fricii de a actiona fara verificarea situatiei. Egoiste si inselatoare, sunt capabile de razbunare.

BALANTA

Nativele din Balanta sunt escroace sentimentale, superficiale si nehotarate. Nu sunt sincere, iar daca sunt prinse pe picior gresit, au pregatita o scuza care sa le scoata din incurcatura. Important este ca figura le iese de fiecare data! Daca dau de bani, se pot transforma in sclavele acestora, devenind zgarcite si lase. Sunt visatoare si vesnic indragostite, dar le este greu sa se opreasca la un singur barbat, deoarece viata este scurta si trebuie traita din plin.

SCORPION

Daca ai suparat o nativa din Scorpion, fereste-te din calea ei deoarece razbunarea ei va fi dureroasa. Este brutala si violenta atunci cand este calcata pe bataturi. Este mandra, vanitosa si foarte geloasa daca nu i se acorda atentia care considera ca i se cuvine.Este foarte activa sexual si suspicioasa deoarece uneori are impresia ca este tradata. In relatiile sentimentale investeste foarte mult, dar se asteapta sa primeasca cat mai mult, in cel mai scurt timp posibil. Este obsedata de perfectiune si nu accepta sa imparta cu nimeni ce este doar al ei. Pentru ea aceste trasaturi negative sunt un motiv de mandrie, pentru ca stie ca doar asa va parea de temut in ochii celor din jur.

SAGETATOR

Nativele din Sagetator s-au nascut cu o doza de nesabunita deoarece le place sa raspunda provocarilor fara a analiza riscurile actiunilor sale. Gresesc fara sa vrea, dar reusesc sa iasa de fiecare data din incurcatura deorece sunt norocoasele zodiacului. Nu au rabdare sa astepte, sunt curioase si pot deveni brutale daca se enerveaza. Le place sa li se faca complimente, iar uneori pot fi laudaroase.

CAPRICORN

Incapatanarea si pesimismul sunt cele mai mari defecte ale nativelor din Capricorn. Adora puterea pe care le-o ofera banii, de aceea cei din jurul sau nu au calitati sau defecte, ci doar conturi in banca. In familie, femeile Capricorn vor face tot posibilul ca ele sa domine, deoarece considera ca pot lua cele mai bune decizii. Sunt firi razbunatoare, care nu uita si nu ii iarta pe cei care le-au gresit.

VARSATOR

Cel mai mare defect al nativelor din Varsator este lenea. Nu le place sa se trezeasca devreme pentre a pleca spre serviciu, fiind “maestre” in ale somnului. Firi independente, le este greu sa ii lase pe cei apropiati sa ii invadeze spatiul intim. Nu le place sa dea socoteala, de aceea vor incheia socotelile cu iubitul brusc, fara explicatii. Incapatanate si egoiste, rareori isi marturisesc sentimentele.

PESTI

Nativele din Pesti sunt naive si usor de influentat. Se ataseaza repede de persoane, de care se desprind foarte greu. Mint cu o usurinta de invidiat, de aceea au o inclinatie spre politica. Totusi, este nehotarata, are multe indoieli si este interiorizat. Nu se simte in stare sa ia initiativa, ceea ce naste frustrari. Le este greu sa se adapteze la orice situatie.

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....