CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / 6 coafuri elegante pentru o petrecere high class

Rating:5Voturi: Vizualizari: 6543 Publicat la data: 2008-07-25 Autor: Saloane.ro

6 coafuri elegante pentru o petrecere high class

Fiind invitata la o petrecere mai sofisticata, nu te poti prezenta decat cu o coafura pe masura, una care sa se potriveasca perfect fizionomiei tale si locului unde te afli. In asemenea situatii alegerea nu este intotdeauna foarte usoara.

Iata sase coafuri care te vor ajuta in luarea unei decizii.

1. Stilul anilor ‘40

- cu cararea intr-o parte si bucle largi spre interior este din nou foarte la moda si se potriveste bine la majoritatea fizionomiilor nefiind complicat de realizat.
Pentru a nu te mai chinui sa dormi noaptea cu niste bigudiuri imense pe cap poti apela la o placa de par sau o bagheta speciala pentru bucle. Dar, cum e posibil ca placa sa fie mai la indemana, foloseste-te de aceasta. Incepe cu partea din fata apucand o mesa de par de grosime medie, nu de la radacina parului, ci de acolo de unde incepe obrazul. Roteste-o in forma de spirala pe placa si vei obtine o bucla lejera usor spiralata, moda anilor ‘40. Procedeaza in acest fel si cu suvitele ramase.

2. Daca ai un par de lundime medie

- si doresti sa-ti pui in valoare pometii eliberandu-i de incarcatura parului, si in acelasi timp vrei sa abordezi o coafura ceva mai sofisticata, poti recurge la un coc lejer, dar plin de stil prin calota usor umflata, care da o eleganta aparte.
Pentru a obtine acest coc sofisticat la prima vedere, dar deloc greu de realizat, nu trebuie decat sa-ti pui calota umeda si data cu spuma de par pe bigudiuri, dupa care sa o usuci cam zece minute cu feonul. Dupa aceasta, dai bigudiurile jos, tapezi parul la radacina incepand cu partea din fata pana la ultima suvita care a stat pe bigudiu. Lasand momentan calota nefinisata, te vei ocupa de partea inferioara a capului, strangand parul ramas spre ceafa ca si cand ai dori sa-l inadesti. Deoarece nu are cum sa ramana in pozitia aceea il prinzi pe dedesupt cu niste agrafe. Usor intredeschise, le infigi pur si simplu in el, atfel incat sa nu fie deloc expuse vederii. Partea de jos fiind terminata te reintorci la calota, o piepteni usor doar la suprafata in asa fel ca sa-si pastreze volumul si pentru mai multa stabilitate o fixezi cu ajutorul agrafelor si putin fixativ.

3. Daca esti norocoasa posesoare a unui bob

- cu un breton la moda nu vei avea prea mare bataie de cap. Pentru un efect de hartie poti recurge cateva minute la miraculoasa placa de par, care ii va pune linia si mai mult in valoare.

4. Pentru o figura mai jucausa

- si un aspect mai natural, cu un par de lungime medie, coafura abordata de Jessica Simpson este ideala. Seara iti poti pune niste bigudiuri de marime medie, iar dimineata nu-ti mai ramane decat sa o aranjezi usor cu mana.

 5. Cine ar fi crezut ca o codita prinsa in partea superioara a capului va da dovada de atata clasa?

Secretul nu sta in coada, ci in mesa de la baza ei. Aceasta poate fi cumparata de la un magazin de specialitate, fiind totodata foarte simplu de aplicat.

6. Nu trebuie sa intri in panica daca lungimea parului tau de-abia iti atinge umerii.

Eticheta la astfel de petreceri nu o sa ceara niciodata doar coafuri din par lung, cocuri sofisticate sau bucle interminabile.

Pe parul proaspat spalat aplica niste spuma, piaptana-l bine si usuca-l cateva minute pana ramane doar un pic umed, dupa care folosindu-te de o perie rotunda, de marime medie si feon, vei incepe sa usuci varfurile spre exterior. Toata aceasta operatiune va incepe de jos, in linie circulara, de la o urechie la alta, pe mai multe trepte, pana ajungi in partea de sus a capului.
Astfel vei obtine o coafura moderna si tinereasca.

Acestea fiind spuse, nu-ti mai ramane decat sa-ti potrivesti garderoba in ton cu coafura si sa stralucesti la petrecere ca o adevarata diva.

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....