CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Tendintele machiajului de vara

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2396 Publicat la data: 2008-07-22 Autor: Saloane.ro

Tendintele machiajului de vara

BUZE: Culori vibrante

Cel putin pentru vara, uita de buzele nude. Arata-le in toata splendoarea lor, conturandu-le in culori vibrante: rosu pasional, roz intens sau chiar portocaliu electric.

Machiajul nu va fi exagerat, atata vreme cat pui accent doar pe buze, ochii si pometii ramanand la un nivel cromatic cat mai aproape de natural.

Orice femeie poate folosi rujuri in culori vibrante, daca isi doreste sa iasa in evidenta prin machiaj.

Cea mai buna combinatie

Daca buzele sunt intens colorate, pleoapele trebuie sa fie nude, fara fard de pleoape sau acoperite cu farduri in nuante cat mai naturale. Ceea ce trebuie "lucrat" putin este tenul, in asa fel incat sa aiba un aspect luminos si neted.

Metoda de machiere

Creionul de buze trebuie sa fie in acelasi ton cromatic cu rujul de buze. Mai intai, se traseaza conturul buzelor, apoi se creioneaza si interiorul lor. Ultimul pas este aplicarea rujului, care astfel rezista mai mult timp pe buze.

OCHI: Privire electrica

Machiajul tip "smokey eyes" ia o pauza pe timp de vara si face loc liniilor precise trasate pe pleoapa superioara. Albastrul, in special turcoaz, si verdele - menta sau smarald, sunt considerate culorile care se inscriu cel mai bine in spiritul verii.

In plus, sunt compatibile cu orice nuanta a ochilor. Turcoazul scoate in evidenta mai ales ochii caprui, iar cei albastri contrasteaza placut cu fardurile verzi.

Textura fardului - crema, pudra sau farduri minerale - e mai putin importanta; totul e ca pleoapele sa-ti electrizeze privirea.

Cea mai buna combinatie

E riscant sa folosesti pe pleoape farduri albastre sau verzi, iar tenul sa-ti fie alb ca spuma laptelui. Contrastul ar fi prea puternic pentru un machiaj de vara. Daca nu ai apucat sa "prinzi" putin bronz, foloseste un autobronzant pentru fata. Buzele nu trebuie sa concureze culoarea de la nivelul ochilor, asa ca un gloss in nuante naturale este suficient pentru finisarea machiajului.

Metoda de machiere

Mai bine decat farduri de pleoape, foloseste un creion khol (verde sau albastru) pentru a trasa o linie precisa pe pleoapa mobila, cat mai aproape de gene. Nu folosi degradeuri si nici nu intinde culoarea pe arcada.

TEN: Bronz auriu

Nudul, translucidul nu se mai poarta nici in cazul tenului. E vara, deci trebuie sa fii - sau cel putin sa pari - bronzata. Si cum soarele nu mai este demult prietenul pielii, e mai sigur sa apelezi la bronzul "din cutie".

Exista atatea produse (auto)bronzate - creme, pudre, perle - care creeaza iluzia ca esti proaspat venita de pe plaja, incat nu merita sa-ti risti sanatatea pielii, prajindu-te in soarele torid al verii.

Cea mai buna combinatie

Tenul bronzat nu arata bine in combinatie cu nuantele pastel. Opteaza pentru culori proaspete, vii, numai sa nu le folosesti simultan atat pentru buze, cat si pentru ochi.

Metoda de machiere

Daca folosesti autobronzant, incepe cu un gomaj care sa elimine celulele moarte de pe fata si care sa-ti asigure un ten perfect neted. Intinde apoi produsul pe toata fata, evitand sprancenele, conturul buzelor si radacina parului.

Daca folosesti pudra bonzanta, aplic-o cu o pensula groasa pe toata fata, insistand pe zonele care sunt de obicei "prinse" de soare: varful barbiei si frunte. Pometii acopera-i cu un blush, estompand nuanta catre tample.

  • SFAT: Nu folosi fond de ten in nuanta mai inchisa decat cea a tenului ca sa pari mai bronzata. Scopul lui este de a uniformiza tenul, nu de a bronza, si efectul ar fi unul ne-natural, de masca.

Unghiile

Unghiile nu fac exceptie de la tendinta disco-pop electrizanta a verii. Albastru, galben, portocaliu, rosu… orice culoare intensa da bine pe unghii, atat vreme cat acestea sunt taiate scurt si patrat. Partea mai putin imbucuratoare este ca o astfel de manichiura trebuie refacuta la 2-3 zile, deoarece pe unghiile lacuite in culori tari se observa si cel mai mic defect.

Cea mai buna combinatie

Profita de faptul ca se poarta accesoriile colorate si asorteaza-ti unghiile cu geanta galbena, cu sandalele rosii sau cu esarfa albastra. Cel mai sic este insa potrivirea lacului de unghii la culoarea rujului de pe buze.

Metoda de lucru

Pentru ca lacul sa reziste mai mult, foloseste mai intai o baza pentru intarirea unghiilor. Dupa ce aceasta se usuca, aplica primul strat de oja, incepand de la centrul unghiei spre margini. Lasa-l sa se usuce bine inainte de a aplica cel de-al doilea strat.

Sursa: www.femeia.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....