CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Horoscopul frumusetii 21 - 27 iulie 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1514 Publicat la data: 2008-07-22 Autor: Saloane.ro

Horoscopul frumusetii 21 - 27 iulie 2008

BERBEC

Zile de rasfat
Cu Soarele in Leu esti pe mare val. Evident, nu neaparat pe plaja, ci oriunde pui piciorul. Evita zonele aglomerate, risti sa iti pierzi aparenta aceea de prospetime care nu te paraseste nici la orele tarzii ale noptii. Poarta haine de in sau bumbac, naturalul te prinde!

TAUR

Multa grija de casa
Casa a 4 a atat de incarcata iti tot da sfaturi cu privire la locuinta si familie. Cat ai fi tu de cocheta, e recomandabil ca zilele acestea sa ti le petreci mai mult in sanul familiei si sa experimentezi si alte tipuri de frumos: de exemplu, gradinaritul!

GEMENI

Foloseste-ti calitatile din dotare
Casa a 3 a este incarcata si iti da sansa de a experimenta o multime de stari datorita propriei personalitati care straluceste pur si simplu. Poarta culori vii si mai tine de bani, in curand vin reducerile si ai o multime de achizitii de facut!

RAC

Bani buni de cheltuit
De la mijlocul saptamanii te poti considera o mare norocoasa. Cu Soarele si Venus in casa a 2 a si Mercur in casa intai inca ai tot ce vrei ca sa te simti bine. Dispozitia grozava, adunata cu banii care vin rapid duc cu siguranta la un singur rezultat: shopping!

LEU

Fericita saptamanii
Soarele trece in zodia ta si iti accentueaza toat calitatile, mai ales pe cele fizice. Evident, intreaga personalitate iti este solicitata, dar stralucesti cu totul. Poarta culori vii, este nevoie sa faci impresie pe unde treci. Plus ca natura ta regala e acum mai vie ca oricand.

FECIOARA

Frumoasa casei
Cu putin efort din partea ta si a celor apropiati schimbarile in casa nu mai sunt un simplu vis! Profita de perioada benefica pentru a aduce un aer nou. Daca te simti in stare, incearca o noua culoare in camera ta. Sau macar o perdea mai inchisa: vara cere sa fie umbra!

BALANTA

Culori vesele
In aceasta saptamana e cazul sa pui accent pe chipul tau. Poarta culori care sa iti puna in valoare natura comunicativa si firea vesela. Iti recomand sa accentuzi buzele, asa ca bazeaza-te pe un ruj stralucitor. Pe zi glossul merge de minune!

SCORPION

Prieteni si evenimente
Interesul pentru comunicare iti sporeste si interesul pentru iesiri, asa ca fii pregatita pentru orice tip de eveniment si achizitioneaza degraba o rochie vaporoasa, cu aplicatii metalice. Stralucirea este necesara, dar si aerul lejer de dive plutitoare datorat Soarelui din Leu. Ai grija sa iti iei musai pantofi cu toc.

SAGETATOR

Tratament de calitate
Saptamana asta nu zici "nu" indiferent de costuri si eforturi, asa ca este foarte posibil sa iti acorzi un plus de respect cu o vizita pe undeva afara, pentru un tratament sau o tura de shopping. Evita sa cheltuiesti cat poti, vin si zile mai grele.

CAPRICORN

Frumoasa, dar si practica
Iesirile cu fetele sunt la mare cautare saptamana aceasta, asa ca ai grija la tinute. Graba poate strica treaba, deci evita sa pleci pe fuga. Daca te gandesti sa iti cumperi ceva sic saptamana aceasta, ai grija sa nu fie doar frumos. Mercur iti cere sa fii si practica.

VARSATOR

Mai usor cu dragostea
Nu de alta, dar te rupe de bani! Avand in vedere ca tii mortis sa ai vreo 3 tinute pe zi si vreo 3 tipuri de parfum care sa se asorteze cu hainele, cu el si cu starea ta de spirit, nu stiu unde vei ajunge... Ce ai zice de ceva mai clasic, gen rochie racoroasa si miros de par proaspat spalat?

PESTI

Forme feminine si chematoare
Tu ar trebui sa pui accent pe partea ta misterioasa in aceasta saptamana. Asa ca accentueaza-ti formele pe care mai mult sa le acoperi decat sa le arati. Totusi, foloseste materiale moi, matasoase care sa se plieze pe trupul tau atat de feminin.

Sursa: www.constelatii.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....