CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta de plaja

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1495 Publicat la data: 2008-07-21 Autor: Saloane.ro

Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta de plaja

Cu siguranta, ai auzit ca intotdeauna trebuie sa pleci pregatita la plaja. Dar... pregatita cu ce? Iti prezentam lista obiecteleor si a produselor de ingrijire care nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta de plaja.

Stai intinsa pe sezlong la soare, nu-ti mai pasa de nimic si incerci sa-ti alungi din minte toate gandurile care ti-ar putea strica momentul de relaxare. Pana la urma, acesta este scopul vacantei... Dar, chiar daca scapi de gandurile "urate", este important sa revii din cand in cand cu picioarele pe pamant si sa-ti amintesti de "ritualurile" pe care trebuie sa le indeplinesti cand esti pe plaja: aplicarea cremei cu protectie solara, aplicarea unui balsam pentru ingrijirea parului etc. Pentru a face toate acestea, este necesar sa ai totul pregatit in geanta ta de plaja. Iata cate produse care iti pot fi de folos.

Protectie maxima impotriva razelor nocive

In primele zile de plaja, pielea este mult mai sensibila fata de razele soarelui. De aceea, ai nevoie de protectie solara cat mai mare, in special pentru fata si zonele sensibile, mai ales daca tii cont de faptul ca 15 minute de bronzare iti imbatranesc pielea cu 72 de ore, iar cu fiecare raza de soare, riscul unui cancer de piele creste in mod alarmant.

Pielea ta este supusa unui risc si mai mare daca este foarte alba sau prezinta numeroase alunite. In acest caz, este recomandat sa folosesti o crema cu protectie mare, asa cum este crema Solecrin de la Iwostin cu factor de protectie solara 50. Nu contine coloranti si nici parfum, din aceasta cauza fiind perfect tolerata de piele, chiar si in cazul persoanelor cu piele foarte sensibila.

Solecrin actioneaza din interior, gratie filtrului imunologic inovator Antileukine 6, care intareste sistemul natural de aparare a pielii, reuseste sa reduca cu 44% numarul celulelor afectate de razele solare, sa protejeze ADN-ul si sa impiedice fotoimbatranirea pielii. In acelasi timp, actioneaza si din exterior, datorita sistemului de filtre minerale si chimice pe care le contine (filtre fotostabile si hipoalergenice, care se potenteaza reciproc si asigura o protectie cat mai eficienta).

Pret: 35 lei

Dupa plaja... dar tot pe plaja

Daca se intampla totusi sa stai la plaja mai mult de cat ar fi trebuit sau vrei numai sa-ti racoresti pielea dupa o expunere la soare, aplica o lotiune speciala dupa plaja.

Un exemplu este laptele Ivatherm dupa plaja - crema cu o textura foarte lejera, care se absoarbe rapid in piele si amelioreaza pe loc arsurile solare, usturimea si senzatia de caldura dupa expunerea solara.

Efectul extrem de benefic hidratant, calmant si cicatrizant este dat de Alphabisabolol, uleiul de masline, untul de Karite (Shea), aloe vera, vitamine A, C, E si apa termala Herculane. Se aplica pe tot corpul dupa expunerile solare.

Pret: 37.93  

 Nu uita de buze!

Buzele sunt adesea neglijate cand vine vorba de protectia fata de razele ultraviolete, desi acestea sunt foarte sensibile la soare, mai ales pentru ca nu prezinta pigmenti. De aceea, balsamul de buze cu protectie solara nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta de plaja. O solutie naturala este balsamul de buze Tropical lemon&lime de la Barefoot Botanicals.

Este un amestec de uleiuri si extracte naturale care ofera ingrijire si protectie impotriva efectelor soarelui si vantului. Formula Solace nelipicioasa lasa buzele moi si stralucitoare. Balsamul de buze Tropical lemon&lime este obtinut 100% din plante, fara parafina, ofera protectie solara prin intermediul ingredientelor naturale - catina, unt de shea, extract de orez.

Pret: 26 lei

Ingrijire pentru parul vopsit

Pentru ca parul vopsit are cel mai mult de suferit din cauza apei sarate, a clorului din apa din piscina si a soarelui, acesta are nevoie de ingrijire si protectie speciala fata de parul nevopsit.

Culoarea este afectata de factorii externi si se estompeaza, ducand la un efect neplacut. Un produs de ingrijire care te poate ajuta si pe care il poti folosi fara prea mare dificultate pe plaja este tratamentul Spray Lifetex pentru par vopsit de la Wella.

Acesta este un tratament protector ce se aplica pe parul umed si nu se clateste. Ofera ingrijire rapida, parul devine usor de pieptanat, repara structura parului vopsit sau cu suvite si protejeaza impotriva estomparii culorii.

Pret recomandat: 46.50 lei

Sursa: www.eva.ro

 

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....