CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Sexy fara batai de cap

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1938 Publicat la data: 2008-07-07 Autor: Saloane.ro

Sexy fara batai de cap

Profita de vremea caniculara si de goliciunea pe care ti-o permite si parfumeaza acele zone neacoperite de fustite si bluzite lasate la dispozitia privirilor admirative. Plaseaza strategic cateva picaturi de parfum senzual pe coloana, in dreptul taliei, sub buric sau in spatele genunchilor.

Vrei un machiaj stralucitor si uniform, nu unul adunat in colturile ochilor? Atunci, inainte de fardul de ochi, aplica un strat de pudra transparent.

Buclele natural sunt intotdeauna sexy, dar in aceasta vara sunt de-a dreptul obligatorii… imparte parul in 2 jumatati pe care sa le rotesti in mici cocuri in crestetul capului, dupa ce le-ai dat cu spuma sau cu gel. Dupa o ora, elibereaza parul din stransoare si iti treci degetele prin bucle.

Poarta la plaja o palarie sic, cat mai usoara. Da-ti tot parul pe spate, inainte de a aseza pe cap. Cand o scoti, piaptana-te cu capul in jos pentru a reda volumul parului.

Trateaza ochii iritati si umflati de atata soare cu comprese speciale, car contin antioxidanti, musetel si extract de portocale sau infuzie de albastrele. Calmeaza umflaturile, revitalizeaza si protejeaza pielea.

Improspateaza-ti coafura de peste zi pentru iesirea de seara, cu fetele si baietii din gasca. Uda-ti palmele inainte de a le trece prin par. Astfel vei revitaliza spuma sau gelul de par pe care le-ai aplicat de dimineata si care, dupa 8 ore de munca sau studii, au disparut.

Ai nevoie de stralucire- in contrast cu tenul aramiu si gloss-ul in nuanta cireselor. Pentru asta, este necesar sa incepi un tratament de albire a dintilor. Il poti efectua fie la cabinetul stomatologic, fie acasa.
Calmeaza tenul inrosit de prea mult soare ( sau prea multe cocktail-uri) cu o crema usoara, hidratanta, pe baza de substante anti-inflamatorii.

Decoloreaza puful pe care il ai pe ceafa. Atrage atentia atentia ori de cat ori iti misti capul si astfel va arata interesant cand iti strangi parul in coc sau coada.

Caldura si soarele verii reusesc sa topeasca si cel mai profesionist machiaj. Asa ca fii pregatita sa combati micile “distrugeri” cu cateva servetele demachiante care nu trebuie sa iti lipseasca din geanta. Foloseste-le cu incredere pe locurile afectate, fara teama ca iti vei ruina intregul machiaj.
E sezonul sandalelor minimaliste si gladiator, asa ca picioarele tale asteapta zilnic un tratament preferential. Foloseste un scrub pe baza de uleiuri pentru a-ti pastra calcaiele, degetele si gleznele cat mai aratoase.

Coloreaza-ti unghiile degetelor de la picioare intr-o nuanta asortata costumului de baie chiar daca asta inseamna galben, roz, verde- lamaie sau mov.

Daca vrei sa-ti pastrezi gloss-ul preferat pe buze si nu pe langa, foloseste un creion contur transparent. Acesta creeaza o bariera invizibila care impiedica gloss-ul sa o ia pe cai gresite.

Ochi alunecosi, inima zburdalnica… si un mic truc: Aplica pe pleoapele superioare o linie subtire de tus. Apoi inmoaie acceasi pensula intr-un gel incolor cu efect de stralucire si traseaza o noua linie peste tus. Pe langa tenta de glamour pe care o obtii astfel, te si asiguri ca tusul ramane acolo unde trebuie, toata seara.

Etaleaza un set irezistibil de gene lungi si arcuite.. false. Cele mai usor de folosit sunt cele cu adeziv, care te scutesc de chinul “montarii” celor cu lipic special sau cu vreun instrument complicat. Aplica-le cat mai aproape de baza celor naturale, apoi mascheaza lipitura cu un tus de pleoape intr-o nuanta cat mai inchisa. Finiseaza opera de arta cu 2 straturi de mascara aplicate la interval de cateva minute.
Evita sa iti aplici gene false permanente pentru ca iti distrug genele tale naturale, iar in momentul in care te-ai decis sa le indepartezi, risti sa ramai fara ele din cauza neindemanarii cosmeticienei.

Te-ai trezit cu un look zebrat, cu dare albe pe tot corpul? Este din cauza zincului pe care il contin mai toate cremele de protectie. Ca sa eviti inesteticile pete care nu se potrvesc cu noul bronz, apeleaza la uleiuri in nuanta pielii care vor absorbi imediat urmele de pe piele.

Daca refuzi vehement sa te epilezi cu ceara in zonele intime, fa macar in aceasta vara o exceptie. Epileaza macar zonele de langa slip si din spate, iar in rest poti apela la vechile tale metode: lama sau crema depilatoare. In felul acesta, vei sta linistita la plaja fara a avea grija firelor rebele care cresc intr-un ritm rapid.

Pe perioada verii, picioarele detin rolul principal in spectacolul pe care il oferi de fiecare data cand iesi din casa. Asadar, ofera-le atentia pe care o merita: dupa o zi istovitoare la serviciu, cand picioarele tale sunt umflate, fa-le un tratament regesc: intr-un lighean cu apa fierbinte, toarna cateva picaturi de ulei de menta si relaxeaza-le in acest “cocktail” cel putin 10 minute.

Esti invitata la o petrecere senzationala si vrei sa dai pe spate toata suflarea masculina? Schimba-ti look-ul cu ajutorul extensiilor! Alege-le pe cele care se prind cu clipsuri intrucat nu iti afecteaza firul de par sau scalpul. Sunt usor de aplicat si se indeparteaza la fel de rapid, fara a avea nevoie de ajutor.

Sursa: www.kudika.ro


 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....