CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Produse solare Ivatherm

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3100 Publicat la data: 2008-07-04 Autor: Saloane.ro

Produse solare Ivatherm

Ivatherm, prima gama romaneasca de dermatocosmetice aleasa de dermatologi, va propune in aceasta vara produse solare care va asigura protectie imediata (impotriva arsurilor solare) si pe termen lung (protectie ADN) a pielii.

Dupa cum suntem obisnuite, bronzul este „ accesoriul” obligatoriu al fiecarei veri. Ivatherm are insa grija de pielea noastra si ne ajuta sa obtinem si sa mentinem un bronz sanatos.

Produsele Ivathem sunt recomandate atat pentru adultii cu o piele sensibila, deschisa la culoare sau hiperreactiva la soare, cat si pentru copii. Avand o formula imbunatatita cu apa termala Herculane, aceste produse sunt calmante si antiiritante pentru piele.

Se stie ca arsurile solare suferite in copilarie cresc riscul aparitiei cancerului cutanat la varsta adulta. De aceea copii trebuie protejati permanent.

Spray-ul Ivatherm pentru protectie solara ridicata SPF 50+ pentru copii (flacon 125 ml, 44,62 RON)

- asigura protectia maxima a fetei si zonelor corpului expuse la soare. Este recomandat in primele ore si zile de plaja, pentru pielea deschisa la culoare, pielea sensibila si cea hiperreactiva la soare.

Protejeaza ADN-ul celular de efectele mutagene ale radiatiilor solare UVA si UVB. Are efect hidratant, protector si calmant datorita principiilor sai activi (Heliomoduline®, Aquaxil®, Calmiskin® si Apa termala Herculane). Produsul nu are parfum, este hipoalergenic, rezistent la apa, formula fiind special conceputa pentru pielea sensibila a copiilor. Sprayul este foarte usor de aplicat, avand o formula nongrasa, intra rapid in piele fiind bine acceptat de copii.

Permanent atenta la nevoile clientilor sai, compania Ivatherm a lansat si varianta de < pentru 50+ SPF ridicata solara protectie Ivatherm>(flacon 125 ml, 44,62 RON), produs recomandat persoanelor cu o piele foarte alba, sensibila sau celor care din considerente medicale sunt nevoiti sa reduca la minim riscul expunerii la soare.

Laptele Ivatherm pentru protectie solara 25A25B, (tub 200 ml 46,86 RON)

- asigura protectie medie UVA si UVB pentru copii si adulti. El previne imbatranirea cutanata determinata de soare, efect antiradicali liberi, asigura protectie la nivel celular si molecular (ADN), este calmant si hidratant pentru pielea sensibila.

Aceste efecte sunt date de combinatia de plante aromatice mediteraneene (rozmarin, lavanda, cimbru, limba mielului), ulei de masline, Alphabisabolol, Aloe Vera, Vitamine A, C, E si Apa termala Herculane.

Laptele Ivatherm dupa plaja (tub 200 ml, 37,93 RON)

- este o crema cu o textura foarte lejera, care se absoarbe rapid in piele si amelioreaza pe loc arsurile solare, usturimea si senzatia de caldura dupa expunerea solara.

Efectul extrem de benefic hidratant, calmant si cicatrizant este dat de Alphabisabolol, Uleiul de masline, Untul de Karite, Aloe Vera, Vitamine A,C,E si Apa Termala Herculane. Se aplica pe tot corpul dupa expunerile solare.

Toate produsele Ivatherm sunt hipoalergenice (nu produc alergii), non-comedogene (nu produc cosuri), fiind testate pe pielea sensibila sub control dermatologic. Produsele sunt distribuite numai in farmacii.






Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....