CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Forma buzelor ne tradeaza personalitatea

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2556 Publicat la data: 2008-07-01 Autor: Saloane.ro

Forma buzelor ne tradeaza personalitatea

In urma unor studii, specialistii au ajuns la concluzia ca forma buzelor poate vorbi despre caracterul unei femei, ce ii place si ce anume o scoate din minti. De asemenea, si rujul folosit capata forma buzelor, transformandu-se intr- un fel de jurnal al femeii moderne.

Buzele Angelinei Jolie au devenit etalonul perfectiunii, atat pentru barbati, cat si pentru femei, anonime sau celebre. Vedetele au apelat la colagen sau botox pentru a semana cu iubita lui Brad Pitt, dar pentru multe dintre ele rezultatul nu a fost cel scontat: Jessica Simpson, fetele de la Bambi, Cream, Lindsay Lohan sau Paris Hilton.

Gina Pistol este una dintre putinele femei care nu arata ridicol cu buzele ajustate. Secretul ei: isi injecteaza in buze grasime de pe soduri si burta.

Femeile cu buzele pline, groase sunt grijulii si sensibile. Senzuale, voluptoase si pasionale, le place sa isi traiasca viata la cote maxime. Sunt elegante, cochete, au mari resurse de energie si multa imaginatie.
Pentru cei din jur, ele par niste fiinte atragatoare, irezistibile si pline de fantezie. Le place sa se afle in centrul atentiei, iar uneori sunt asaltate de propuneri indecente. Din acest motiv, exista o probabilitate mai mare ca aceste femei sa fie percepute ca fiind mai disponibile pentru aventuri amoroase decat pentru o relatie serioasa.
Pentru ca le place aventura si noul, este greu sa tii o astfel de femeie in loc. Cand isi gaseste persoana potrivita, va fi pe deplin fericita.

Cand buza de sus este mai subtire specialistii sustin ca exista o anumita stangacie in a-si marturisi adevaratele sentimente intr-o relatie amoroasa. Acest mic impediment nu le impiedica sa isi traiasca viata din plin, sa se distreze si sa se aventureze in cele mai inedite situatii. Le place sa flirteze si sunt vampe innascute. Sunt nonconformiste, iar in dragoste au tendinta de a oferi mai mult decat primesc. Sunt greu de enervat, dar cine reuseste aceasta performanta, ar fi bine sa se fereasca din calea sa. Desi se manifesta destul de violent, supararea nu tine mult.

Persoanele cu buza inferioara subtire sunt generoase si au reale capacitati organizatorice. Sunt intuitive, perspicace si inteleg foarte repede oamenii, desi nu lasa mereu sa se vada acest lucru. Oamenii le vad ca pe niste persoane dulci, sensibile, dar rezervate. Nu le place schimbarea, iar daca s-au obisnuit cu un partener, interesul pentru o persoana de sex opus le este foarte greu starnit. Nu sunt rebele si ii respecta pe cei mai in varsta.

Buzele mari, lungi care dezvaluie un zambet uniform indica o personalitate vesela, expresiva, deschisa si prietenoasa. Un adevarat confident, pentru aceste persoane, armonia este foarte importanta. Nu sunt geloase sau posesive si sar in ajutorul prietenilor cand acestia se afla la anaghie. Iubesc viata, distractiile, dar prefera sa aleaga ele insele locul unde se va desfasura petrecerea. Au calitati de lider de grup, conducator. Calculate si modeste, nu le place sa se laude, preferand sa fie apreciate de cei din jur.

Buzele mici, subtiri prezinta tipologia unei persoane centrata asupra sinelui, cu un caracter insensibil, lipsit de afectiune. Nu isi pot dezvalui mereu sentimentele si lasa impresia ca traiesc in lumea sa. Femeile cu buzele subtiri sunt calculate, perseverente si foarte dinamice. Le place sa detina controlul si cunosc foarte bine valoarea banului. Isi cunosc foarte bine interesele si nu se lasa pana nu obtin ce isi doresc.

Sursa: www.kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....