CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / De ce dispare repede rujul de pe buze?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2154 Publicat la data: 2008-06-24 Autor: Saloane.ro

De ce dispare repede rujul de pe buze?

Dupa ce ati aplicat primul strat de ruj este nevoie sa tamponati usor buzele un cu servetel uscat si apoi se mai aplica inca un strat de ruj.

Atentie trebuie sa acordati si la modul in care va conturati buzele. Daca aveti un machiaj cat se poate de natural la ochi, adica nu ati aplicat un fard foarte puternic, atunci puteti incerca sa conturati buzele cu un creion de buze de nuanta rujului sau o nuanta doar putin mai inchisa - in nici un caz nu realizati conturul cu un creion maro inchis pentru a aplica un ruj crem! (stilul cel vechi in care conturul era facut cu un creion negru si rujul era maro deschis).

Fardul de obraz se aplica in functie de forma fetei

Fardul de obraz, aplicat corect, poate să fie un punct forte al frumusetii fetei unei doamne ori domnisoare. Acest pas care urmeaza dupa aplicarea fondului de ten, a corectorului, dupa machiajul ochilor, trebuie facut cu o atentie deosebita. in cazul celor cu fata rotunda fardul de obraz se aplica lateral incepand de la tample coborand putin in jos catre nivelul buzelor, dar fara a ajunge la buze.

In cazul doamnelor si al domnisoarelor cu fata ovala sau lunguiata fardul de obraz se aplica exact pe pometi. Culoarea fardului de obraz are si ea un rol important. Se recomanda fardurile cu o culoare naturala cum ar fi cea bej, cea a piersicii, dar se poate folosi si un fard de culoarea maronie.

Trucuri pentru conturarea ochilor cu pleoapa cazuta

Majoritatea doamnelor si domnisoarelor au forma ochilor cu pleoapa cazuta, forma pe care profesionistii in ale machiajului o numesc "ochi de catel". Fata de celelalte care au forma ochiului normala, acestora din urma le este mult mai dificil sa se machieze. O atentie deosebita trebuie sa acordam formei ochiului nostru inainte de a trece la conturarea cu creionul pentru ochi. in cazul doamnelor care au pleoapa cazuta, trebuie inceput conturul ochiului din interior spre exterior, linia de contur de la mijlocul pleoapei sa mearga drept sau putin in sus, nicidecum sa nu coboare, deci sa nu ia forma ochiului. Apoi, pentru a mai ridica putin privirea, se poate face un machiaj in degrade, la care se pot folosi doua sau trei nuante. in coltul din interior se aplica nuanta deschisa, iar in partea din exterior cea inchisa.

Culoarea trebuie estompata cu un betisor indreptat spre sprancene. Trebuie avut grija sa nu iasa in evidenta cele doua culori aplicate pe ochi, ci sa se observe doar o imbinare placuta si cat se poate de estetica a lor.

Doamnele cu ochi normali pot sa isi accentueze zona dintre arcada si pleoapa cu o culoare care se potriveste cu rochia sau chiar cu ochii.

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....