CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Alege-ti coafura dupa constitutia fizica

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2864 Publicat la data: 2008-06-11 Autor: Saloane.ro

Alege-ti coafura dupa constitutia fizica

Intotdeauna cand vreau sa-mi aleg o tunsoare, ma lovesc de aceeasi vesnica problema. Nu pot sa ma hotarasc ce sa aleg. Ma uit pe reviste si pe internet, gasesc modele care imi plac dar cine imi poate garanta ca imi vor sta si mie la fel de bine pe cat arata in fotografii. Nu de mult am fost la stilist inarmata cu vreo duzina de astel de poze. Cand m-a vazut a inceput sa rada si mi-a zis urmatoarea chestie: "Draga mea, atunci cand iti alegi o coafura, vrei sa arati bine per ansamblu, adica vrei ca schimbarea pe care o faci sa se incadreze perfect look-ului tau, ceea ce inseamna ca trebuie sa tii cont de mai multi factori: inaltime, greutate, forma capului, etc." Am ascultat-o si astazi sunt multumita de tunsoarea mea pentru ca nu intrerupe echilibrul intregii mele aparatii. Ca sa nu gresesti alegandu-ti tunsori care nu ti se potrivesc, ti-am pregatit o lista cu coafurile potrivite fiecarei constitutii fizice. Alege ce-ti place, dar mai ales ce ti se potriveste!

• Inalta si foarte slaba

- femeile foarte inalte risca sa arate ca niste bolduri daca se tund foarte scurt. Tunsorile beietesti se potrivesc mai degraba minionelor (gandeste-te la Wynona Rider, Natalie Portman, Audrey Tatou). Exista si exceptii desigur. Audrey Hepburn, de exemplu, avea 1,74 cm inaltime si totusi se tundea scurt. Eu zic sa nu risti pentru ca s-ar putea foarte bine sa nu fii exceptia de la regula. Si o data ce te-ai tuns scurt, e cam greu sa mai dai inapoi. Tunsorile care ti se potrivesc tie sunt cele pana la barbie sau chiar mai lungi. Daca vrei sa fii feminina si sexy, incearca buclele lejere, pana la umeri.  

• Mica de statura

- daca esti miniona, parul foarte lung te va face sa pari si mai scunda decat esti. Trebuie sa creezi un echilibru intre inaltimea ta si lungimea parului. Un efect prea contrastant nu e o alegere prea fericita. Iti recomand tunsorile de lungime medie, sofisticate. Bobul este alegerea potrivita, insa nu unul excesiv de scurt, pentru ca vei fi prea baietoasa. Bretonul este iarasi o varianta fericita in cazul in care ai fruntea foarte inalta.

• Voluptuoasa

- te bucuri de forme pline, ti s-a spus ca aduci un pic cu Jennifer Lopez? Parul drept nu e pentru tine! Nu va face decat sa-ti accentueze liniile generoase ale trupului. Eu iti recomand parul lung, perfect buclat. Iti va indulci formele si nu vor mai iesi atat de mult in evidenta. Inca ceva: nu alege bucle prea stranse, iti vor da un aer indesat. Mergi pe buclele lejere, aerate.

• Fara forme

- daca ai un trup ceva mai "masculin", soldurile aproape ca nu exista, sanii nu sunt nici ei prea "evidenti", o tunsoare scurta te va masculiniza si mai mult, asa ca incearca sa o ocolesti. Eu zic sa alegi o tunsoare care sa treaca de barbie. Parul lung si drept este cel care ti se potriveste cel mai bine. Iti va da acea nota de feminitate care iti lipseste.

• Bust generos

- esti mandra de bijuteriile tale si-ti place sa le pui in evidenta? Felicitari! Asa si trebuie! Daca insa ai pieptul un pic mai mare decat media normala, un mod gresit de a-l evidentia este de a-ti strange parul intr-un updo foarte sleek. Asta pentru ca il vei transforma in centrul atentiei si va parea mult mai mare decat este. Iar daca nici nu esti prea inalta, un piept prea generos s-ar putea sa strice un pic balanta unui corp bine proportionat. Vei arata mult mai sexy daca iti vei lasa parul desfacut si-l vei mai si bucla un pic.

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....