CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Hairstyle 2008: Stiluri, Tunsori si Culori

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2393 Publicat la data: 2008-06-02 Autor: Saloane.ro

Hairstyle 2008: Stiluri, Tunsori si Culori

Anul 2007 a fost un an interesant in materie de par, cu multe schimbari drastice in stiluri si tunsori. In 2008, se prevede o extensie a tendintelor din anul trecut. Tunsorile merg de la baietesti pana la parul lung impletit si cu bobul intermediar. Stilurile din noul an adopta trendurile din colectiile de haine si sunt fie feminine, fie masculine, fie elegante.

Iata cateva dintre ele:

Tunsori

Bobul
Aceasta tendinta insoteste reaparitia anilor ’20, ’30 si ’40 abordate in moda. In 2008, bobul poate fi mai lung, cu taietura mai grosonala sau in versiunea rock-chic. Bobul poate fi unul franjurat sau nu si merge cu orice culoare de par.

Bretonul franjurat
Bretonul franjurat nu este o noutate, el a fost prezent si in 2007. Insa, daca Kate Moss a adoptat o astfel de tunsoare, inseamna ca ea se va pastra si anul acesta. Asteapta-te la franjuri grosolane si par ciufulit pe masura ce avansam in an.

Parul scurt
Acesta a fost prezent in anul trecut fara a se face prea mult tamtam pe baza lui. Am observat prezenta lui la tot felul de celebritati si ne asteptam sa devina mai cautat in 2008. Pentru acelea mai curajoase dintre voi, parul scurt ofera un look care denota independenta si indrazneala, dar si tinerete si relaxat sau bine pus la punct si elegant, in functie de cum este purtat. Tunsorile scurte se potrivesc mai ales cu blondul platinat si indraznet si cu multa atitudine.

Stiluri

Parul drept cu carare pe o parte
Se poate spune ca parul cu carare pe-o parte nu s-a demodat niciodata. Insa, anul trecut s-a purtat parul lung cu cararea pe mijloc, inspiratie a anilor ’70. Parul drept si cu carare pe o parte a fost prezent in multe dintre prezentarile colectiilor de primavara/vara 2008.

Fin si feminin
Legat de influentele anilor ’30 si ’40, stilurile feminine vor fi foarte la moda in 2008. Onduleurile usoare si impletiturile ciufulite intr-o maniera romantica se potrivesc de minune cu un make-up discret (culori pastelate) si haine delicate.

Masculin
La extrema cealalta a coafurilor feminine, stilurile masculine au fost prezente in colectiile de primavara/vara 2008. Parul scurt de inspiratie barbateasca a lui Agyness Deyn a fost perfect pentru hainele de inspiratie masculina si Yves Saint Laurent a stilizat parul modelelor sale intr-o coafura de inspiratia anilor’ 50. Nu va fi unul dintre stilurile principale ale lui 2008, insa va fi prezent in moda strazi.

Culori

In 2008, vor prima culorile naturale de par. Maroul, brunetul si roscatul trebuie sa fie cat mai naturale posibil, in timp ce blondul va face exceptie – vom vedea bloduri platinate, tonuri naturale rock-chic, cu radacini inchise la vedere. Suvitele continua sa aiba un aspect natural si discret.

Sursa: www.onemagazine.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....