CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Cele mai bune ustensile de ingrijire a parului

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3960 Publicat la data: 2008-04-21 Autor: Saloane.ro

Cele mai bune ustensile de ingrijire a parului

Uneltele pentru coafarea parului sunt uneori infricosatoare cand nu stii ce sa alegi, iar pretul nu este intotdeauna un factor decisiv in determinarea calitatii produsului. Placi de intins parul, uscatoare de par, chiar si periile de par difera in calitate, in functie de manufactura, eficienta si longevitate.

Trebuie sa consideri ca achizitionarea unei astfel de „unelte" este o investitie, fiiind folosite foarte des si riguros si jucand un rol important atat in aspectul cat si in sanatatea parului tau.

Uscatoarele de par si atasamentele lor

   Pentru coafarea cu un astfel de produs, cauta un uscator care este usor si iti ofera cat mai multe variante de caldura si de eliminare a jetului de aer. Un buton de racire este excelent pentru o coafare perfecta. De asemenea, verifica sa aiba un filtru de aer detasabil pe care sa-l poti curata adecvat. Astfel, prelungesti viata uscatorului tau. Puterea lui trebuie sa fie intre 1500W si 1800W.

Placa de intins parul

   Trebuie sa o ai neaparat, mai ales ca femeiele inainte isi calcau parul la propriu cu fieruld e calcat pentru a-l intinde. Astfel, placa era o inventie necesara, acum fiind extrem de eficienta. O placa buna trebuie as intruneasca urmatoarele calitati: sa intinda bine parul, sa ofere caldura adecvata, sa nu arda parul, sa fie usor de folosit si sa dureze cat mai mult. Bineinteles ca sunt recomandate produsele profesionale, chiar daca sunt mai scumpe...merita!

Peria electrica

   Peria electrica este preferata mea. Din centrul ei un jet de aer cald ma desfata, uscand si aranjand in acelasi timp parul. Efectul este acelasi cu al folosirii unei perii rotunde cu un uscator de par, dar nici pe departe atat de obositor, plus ca iti ramane si o mana libera. Cauta o perie care sa aiba si un buton pentru onduleuri, ce permite periei sa se invarta invers. Asigura-te ca parul tau este 80-90% uscat inainte de a folosi peria, pentru ca este facuta pentru a da forma parului tau si mai putin pentru a il usca. Ai grija ca materialele din care este facuta sa fie de calitate, mai ales dintii periei si manerul.

Perii simple

   1. Perii padele - pentru stilizarea parului de lungime medie si lunga, potrivite perierii zilnice si inlaturarii firelor de par moarte.
   2. Perii cu burete - similare celor padela, ele sunt mai micute si in forma ovala, perfecte pentru orice lungime de par si gentile cu scalpul, distribuie uleiurile naturale si maximizeaza circulatia. Sunt potrivite la uscare parului pentru inmuierea acestuia inainte de coafare.
   3. Perii rotunde - sunt cele mai bune pentru coafat. Pentru o coafare cat mai corecta foloseste o perie cu diametrul potrivit lungimii parului tau: diametru mare pentru par lung si mai mic pentru par scurt. De asemenea, un cilindru mai larg ofera o intinderea mai buna, un cilindru mai ingust ofera volum si bucle. Periile cu dinti din par de porc calmeaza firul de par si inlatura electrizarea. Lucreaza pe sectiuni mici pentru un rezultat cat mai bun, tragand usor pe suvita cu peria si folosind uscatorul de par.

Sursa: www.divahair.ro


Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....