CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Horoscopul carierei pentru saptamana 21-27 aprilie 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1577 Publicat la data: 2008-04-21 Autor: Saloane.ro

Horoscopul carierei pentru saptamana 21-27 aprilie 2008

Horoscop Zodia Berbec 21 - 27 Aprilie 2008

Luni, te afli in plin proces de reorganizare a afacerii - idei noi, proiecte noi se leaga mai usor ca niciodata si ai tendinta sa lasi la o parte anumite probleme de ordin financiar.

Spre mijlocul saptamanii, vei stabili intalniri cu asociatii/colegii, pentru a discuta noile idei si vei fi surprins de cat de bine sunt primite de catre acestia.

Vineri si in restul weekend-ului, reflectoarele raman deasupra ta, ceea ce nu poate decat sa te bucure.

Horoscop Zodia Taur 21 - 27 Aprilie 2008

Inceputul saptamanii se anunta incarcat de mici probleme restante, de care vei scapa relativ repede, cu putin ajutor din partea unuia dintre colegi.

Miercuri, incerci sa creezi o atmosfera cat mai placuta la birou si eforturile iti sunt remarcate si apreciate de catre colegi.

In weekend, iti faci planuri doar alaturi de familie, dar atmosfera placuta si relaxanta de pe parcursul saptamanii se pastreaza.

Horoscop Zodia Gemeni 21 - 27 Aprilie 2008

Se anunta un inceput de saptamana ceva mai putin incarcat de taskuri si iti propui sa realizezi noi proiecte, care te vor distrage si iti vor solicita intreaga atentie.

Miercuri, iti sunt favorabile intalnirile cu persoane noi, care iti pot deveni noi parteneri de afaceri, daca nu imediat, cel putin intr-un viitor apropiat.

Vineri, flexibilitatea este punctul tau forte si, atat colegii, cat si partenerii de afaceri, vor observa si aprecia acest lucru.

Horoscop Zodia Rac 21 - 27 Aprilie 2008

Luni, vei fi plin de energie, dar si de buna-dispozitie si te vei simti capabil sa duci la bun-sfarsit orice proiect ramas neterminat. Atentie, insa, sa nu te aglomerezi cu problemele curente - incearca sa iti stabilesti prioritatile.

Spre mijlocul saptamanii, incearca sa iti concentrezi atentia asupra familiei, chiar daca la birou lucrurile ti se par mai antrenante ca nicioata.

In weekend, o iesire cu prietenii nu poate decat sa te destinda si sa te motiveze sa vorbesti mai mult despre ideile de afaceri pe care le ai.

Horoscop Zodia Leu 21 - 27 Aprilie 2008

Luni, eforturile recente legate de noul proiect incep sa se transforme in rezultate - intrecand masura asteptarilor.

Succesul apare sub diverse forme: primesti telefoane de la partenerii de afaceri, colegii/superiorii iti cer parerea in legatura cu alte proiecte, se previzioneaza chiar si o prima sau un mic cadou.

Sfarsitul de saptamana petrece-l, insa, alaturi de familie si prieteni, altfel se vor simti neglijati.

Horoscop Zodia Fecioara 21 - 27 Aprilie 2008

Inca de luni ai foarte multe idei noi, pe care abia astepti sa le pui in practica. Entuziasmul si energia ta ii vor molipsi si pe cei din jur, astfel incat vei avea parte de cateva propuneri de colaborari, pe care nu vei dori sa le refuzi.

Mijlocul saptamanii se anunta destul de incarcat, dar energia nu te paraseste, mai ales ca te simti excelent in rolul de lider al noilor proiecte. Colegii te sustin si te motiveaza, ceea ce iti sporeste increderea in reusite cat mai apropiate.

In weekend, iti faci planuri pentru o mini-vacanta si le impartasesti prietenilor ideile tale.

Horoscop Zodia Balanta 21 - 27 Aprilie 2008

Luni, soliciti cat mai multa atentie din partea colegilor si partenerilor de afaceri. Acestia vor fi atrasi de ideile pe care le propui, dar iti vor cere un timp pentru a se decide.

Spre mijlocul saptamanii, unii dintre ei iti vor raspunde - favorabil - propunerilor de afaceri si vei putea stabili, pana vineri, cateva intalniri de brainstorming.

In weekend, atentia iti este concentrata tot asupra muncii, dar simti nevoia si de cateva ore de relaxare, alaturi de cei dragi.

Horoscop Zodia Scorpion 21 - 27 Aprilie 2008

Luni, depui eforturi pentru a detensiona atmosfera de la birou, datorata finalizarii unor proiecte. Toti iti vor aprecia bunele intentii si se vor simti motivati sa comunice mai bine, pentru a eficientiza la maxim timpul petrecut la birou.

Spre mijlocul saptamanii, lucrurile incep sa fie mai linistite la locul de munca, dar familia iti va solicita atentia intr-o problema.

In weekend, simti nevoia sa te retragi alaturi de familie si prieteni, intr-o atmosfera relaxanta.

Horoscop Zodia Sagetator 21 - 27 Aprilie 2008

Luni, ai prea putina energie pentru a te ocupa de problemele ramase restante, de intalnirile de afaceri programate, astfel ca va trebui sa amani o parte dintre ele pentru mijlocul saptamanii.

Miercuri, o mica problema familiala iti va retine atentia, dar rezolvarea ei nu va necesita prea mult timp sau efort.

Spre sfarsitul saptamanii, incepi sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva mai buna si, cu putin entuziasm, vei mult mai productiv.

Horoscop Zodia Capricorn 21 - 27 Aprilie 2008

Inca de luni, saptamana se anunta plina de intalniri de afaceri, propuneri pentru noi proiecte, noi cunostinte - vei fi centrul tuturor discutiilor, ceea ce nu poate decat sa fie in avantajul tau.

Spre mijlocul saptamanii, cateva probleme familiale te distrag pentru scurt timp, dar joi vei putea sa te concentrezi asupra propriilor taskuri din nou.

Nici in week-end se pare ca nu scapi de intalnirile de afaceri, desi prietenii iti reproseaza faptul ca i-ai cam neglijat.

Horoscop Zodia Varsator 21 - 27 Aprilie 2008

Luni, ti se cere ajutorul in legatura cu un proiect important si, desi ai destul de multe taskuri restante, gasesti timp si pentru acesta.

Spre mijlocul saptamanii, clarifici niste probleme cu unul dintre colegi, iar opiniile tale vor fi apreciate de catre acesta.

Vineri, vei incerca sa termini cat mai repede munca de la birou si sa pleci impreuna cu cativa prieteni intr-o mini-vacanta bine-meritata.

Horoscop Zodia Pesti 21 - 27 Aprilie 2008

Inceputul saptamanii iti este favorabil, din punct de vedere al intalnirilor de afaceri - vei fi extrem de atent la detalii si iti vei impresiona colegii cu noi idei de proiecte.

Miercuri, incerci sa-ti schitezi un plan pentru un proiect, dar esti nevoit sa ceri ajutorul unui expert.

Vineri, incerci sa stabilesti intalniri cu prietenii pentru weekend, dar intervin probleme de ultim moment, care te retin la birou.

Sursa: www.ejobs.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....