CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Părul creţ. Secrete şi sfaturi

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1540 Publicat la data: 2008-04-17 Autor: Saloane.ro

Părul creţ. Secrete şi sfaturi

Înainte de toate, trebuie să înţelegi că dacă te-ai născut cu părul creţ, toate femeile care au păr drept au fost geloase pe tine la un moment dat. Ele îşi petrec ore întregi cu ondulatorul încercând să obţină ceea ce tu ai în mod natural. Cum de ştiu asta? Am părul drept. Şi patru ondulatoare.

Desigur, există atât puncte pro cât şi contra în ceea ce priveşte părul creţ. Punctele pro: volumul şi faptul că se îngrasă mult mai încet decât părul drept. Punctele contra: efectul fizzy şi faptul că în contact cu umiditatea se transformă într-o claie fără form şi fără farmec. Există însă câteva secrete cu ajutorul cărora poţi să-ţi cuminţeşti buclele nărăvaşe.

• Secretul No. 1

Nu-ţi pune la încercare buclele în zilele cu un grad ridicat de umiditate în aer! Nu te mai complica folosind placa de păr dacă afară plouă. Vei pierde timp preţios degeaba. Când vei ieşi afară...Poof! Mai bine lasă-ţi buclele să respire, vei avea mai multe de câştigat. P.S. Nu uita de umbrelă!

• Secretul No. 2

Dacă vrei păr drept, îl vei avea. Nicole Kidman a apărut în ultimii ani pe covorul roşu cu păr foarte drept, deşi ea e de fapt mai cârlionţată decât un pudel. Cu puţină răbdare şi câteva chimicale (asta e, nu le poţi avea pe toate), poţi obţine păr drept cât ai bate din palme. Există mai multe feluri de îndreptare profesională, trebuie doar să o alegi pe cea care se potriveşte bugetului şi părului tău. Poţi să mergi la salon şi să ceri tot un fel de permanent, numai că în loc să-ţi onduleze părul ţi-l îndreaptă. O altă variantă este placa de îndreptat. Te sfătuiesc să investeşti într-una de calitate, nu îţi vei prăji părul şi nici nu vei petrece prea mult timp în faţa oglinzii.

• Secretul No. 3

Nu, nu trebuie să fii ciufulită toată viaţa! Umiditatea poate într-adevăr să facă ravagii cu părul creţ şi asta pentru că acesta este de obicei foarte uscat şi tinde să absoarbă umiditatea. Din cauza aceasta cuticulele se măresc şi părul arată de parcă tocmai ai ieşit de pe scaunul electric. Cum să scapi de asta? Foloseşte produsele potrivite: balsam împotriva efectului de frizz şi un produs de coafat care să conţină silicon. Acestea previn uscăciunea părului şi protejează cuticulele de umiditatea din atmosferă.

• Secretul No. 4

Există metode eficiente şi metode mai puţin eficiente de a folosi uscătorul de păr. Acesta poate deveni un adevărat coşmar dacă nu ştii să-l foloseşti adecvat. Trebuie să-ţi laşi părul să se usuce singur cât mai mult timp cu putinţă, şi apoi să-l usuci cu aer între cald şi rece, pornind de la rădăcină spre vârfuri. Strânge buclele în palme în timp ce le usuci.

• Secretul No. 5

Aruncă peria şi cumpără-ţi un pieptene. Acesta este adevăratul tău prieten. Unele femei renunţă şi la pieptene, descurcându-se cu degetele (cunosc o tipă care jură că nu s-a pieptănat niciodată!).

• Secretul No. 6

Părul creţ arată mai bine lung. Mai ţii minte când Felicity (actriţa Kerri Russell) şi-a tăiat părul scurt? Nu-i aşa că arăta mai bine cu el lung decât cu el scurt? De fapt problema e la forma feţei. Părul creţ şi scurt tinde să fie prea...în toate părţile. Buclele au nevoie de lungime pentru a se aşeza frumos, altfel vei arăta ca un miel de două luni.

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....