CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Tendinte pentru vara

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1864 Publicat la data: 2008-04-17 Autor: Saloane.ro

Tendinte pentru vara

IKKS WOMEN, unul dintre brandurile de moda pentru adulti ale grupului francez Zannier si-a prezentat marti, 15 aprilie, in premiera pentru piata din Romania, colectia de primavara-vara 2008, IKKS pentru femei.

"IKKS WOMEN" este dedicata femeii in jur de 30 de ani, multumita de ea insasi, care si-a gasit propriul stil. Femeia IKKS apreciaza moda, dar nu este un fashion addict cu orice pret, preferand materialele naturale, look-ul autentic si combinatiile originale”, a spus Cristina Lupu, Directorul General Azteca CLC Group, francizorul IKKS in Romania, cu ocazia prezentarii noii colectii.

„IKKS propune un stil modern, cu o personalitate puternica. Mai mult decat un produs, IKKS este un concept care combina traditia, autenticitatea si creativitatea. IKKS este o marca globala, universala si internationala, cu patru reprezentante zonale In Statele Unite, Spania, Italia si Marea Britanie”, a spus Pierre Ives Pinault, Director de Vanzari al IKKS France.

Colectia primavara- vara, IKKS WOMEN 2008, cuprinde trei linii distincte:

URBAN – care propune o vestimentatie cu accente de modernitate citadina, texturi noi si linii drepte care creaza un impact vizual deosebit si un look "smart, classy with a modern edge."

ORIGIN - care pastraza linia stilistica traditionala a IKKS, propunand materiale nobile de calitate: matase, in tratat, in gomat cu finisaje de satin si piele, cu o gama variata de imprimeuri.

REVOLUTION - care readuce In lumina reflectoarelor o garderoba inspirata din vremurile de altadata, cu broderii englezesti si imprimeuri psihedelice, intr-o intoarcere la spiritul vintagei in tema San Francisco.

Colectia va fi disponibila publicului incepand cu 18 aprilie, in magazinul IKKS de la parterul noului mall Baneasa Shopping City. Compania Azteca CLC Group, care a semnat contractul de franciza cu producatorul francez pe o perioada de cinci ani, a investit apoximativ 250.000 de euro in deschiderea primului magazin IKKS in Romania, urmand ca in urmatorii trei ani sa deschida si alte magazine in Bucuresti si in alte orase mari din tara.

„Pe langa IKKS WOMEN, vrem sa aducem pe piata romaneasca si colectia IKKS pentru copii”, a adaugat Cristina Lupu.

Grupul francez Zannier, din care face parte si IKKS,  vinde peste 50 de milioane de produse in fiecare an. Grupul mai este prezent in Romania prin alte doua marci de imbracaminte pentru copii: Z si Catimini.

In afara de IKKS, Zannier are in portofoliu alte 18 branduri pentru copii si adolescenti - Absorba, Alphabet, BillTornade, Beckaro, Catimini, Confetti, Chipie, Floriane, Jean Bourget, Kenzo, Kidcool, Kookai, Levi's, Lili Gaufrette, Little Marc, Oxbow, 3 Pommes si Z.

Pentru adulti, grupul francez a dezvoltat trei marci - Chipie, IKKS si One Step.

Mai mult de jumatate din veniturile grupului Zannier, care detine magazine in peste 120 de tari, provin din afara Frantei. Cu vanzari anuale de peste 600 de milioane de euro, Zannier are in prezent o retea de peste 800 de magazine, la care se adauga alte 3.500 de magazine de retail.

Colectia vara 2008 pentru femei

Colectia vara 2008 este structurata pe 3 universuri si 8 teme:

URBAN, tendinta CITY: modernitate

-NEW AGE
-BLACK SPORT
-MISTINGUETTE

ORIGIN, identitatea IKKS: autenticitate

-CREATURI CELESTE
-AFRICA
-RETRO CINCIZECI

REVOLUTION, laboratorul de tendinte: creativitate

-SAN FRANCISCO
-DANDY

Ca si colectia de TOAMNA-IARNA 07-08, o tema exclusiva de tricotaje, KNITTED by IKKS, vine sa completeze diferitele linii.

URBAN

1. Pura si grafica, linia NEW AGE pune accent pe materiale care creeaza noi senzatii la atingere si pe formele epurate care dau viata unor siluete mai elegante, mai rafinate. Gamele de culori alese intaresc de asemenea aceasta noua modernitate: gri deschis sau antracit, negru, alb si nuantele metalice lame sau cu dungi argintii. Formele, foarte studiate, se joaca cu volumele: rochie cu curea din bumbac/metal argintiu sau rochie cu maneci tip balon din voal de bumbac cu dungi metalice, fusta pantalon cu bretele din bumbac/in cu dungi sau polover cu maneci tip liliac din tricotaj de bumbac.

2. In continuarea temei „black sport” din colectia TOAMNA IARNA 07/08, BLACK SPORT este destul de grafica mai ales datorita materiilor tehnice lucrate in volume circulare, cu marcaje sport mari (serigrafie nr.6 argintiu) si tip trompe-l’oeil. Griul, albul, griul fumuriu, negrul sunt scoase in evidenta cu o umbra de albastru electric sau de verde intens. Apar noi materiale: fluid, poliesterul japonez 100% sau amestecat cu vascoza, bumbacul tratat, poliesterul/tricotajele pentru jocurile de transparente sofisticate. Umflate, rochiile descopera gluga sau bretelele incrucisate; topul fara maneci, vedeta a sezonului, devine foarte decoltat in lateral; futurist: bluzonul cu margini intarite, pantalonii asortati tip jogging si jacheta cu buzunare multiple si gluga din bumbac tratat.

3. MISTINGUETTE ilustreaza o imagine city romantica in afara timpului.

Imprimeurile identifica tema: buline mari pe in 100%, imprimeu graunte de cafea pe voal de bumbac si imprimeu stil cravata pe jerseu fluid. Culorile oscileaza de la alb la negru, cu o nota de gri si de roz opal, foarte blanda. Intre masculin si retro, vesta barbateasca cu spatele gol dintr-un material masculin si cu bretele incrucisate in spate se asorteaza cu o fusta scurta in forma de lalea, topurile din tricotaj de vascoza sunt ajurate la maneci, tricoul tip polo din tricotaj de bumbac mercerizat se imbogateste cu un jabou, tricourile din tricotaj de bumbac incretit se joaca cu iluziile optice: impresie de corset retro sau vesta. Haina tip marinaresc cu curea si fusta balon aleg inul auriu 100%.

 ORIGIN

1. CREATURI CELESTE reprezinta mostenirea IKKS. Un sportwear foarte frumos, pe o baza neutra: ecru, bej, ciolocata, scoasa in evidenta de tonuri pastel: verde apos, albastru acvatic si roz corail. Un imprimeu exclusiv cu creaturi mitologice reinterpretate ilustreaza colectia. Fusta balon, rochia salopeta din bumbac bej, tricourile din bumbac/lana cu maneci lungi cu sau fara gluga sunt uni si colorate, turbanele accesorizeaza tinutele, cu imprimeuri florale sau cu capete de mort.

2. AFRICA aduce cu prioritate materiale nobile de calitate: matase, in tratat, in gomat si cu finisaje (satin, piele). In jurul nuantelor naturale ciocolata, bej-roz, albastru otel, 2 culori simbol ale liniei: rosu sangeriu si gri Involburat. Bumbacul/matasea sunt imprimate fie cu motive gigantice fie cu camuflaje piele de animale In rochii-chimono, esarfe si fuste. Tunica semi-lunga si djellaba din ramie impermeabila sunt asortate cu curele de piele. Bluzonul (si trenciul) exista in versiunea bumbac/in cu un adaos de piele la inchizatori sau complet din piele, forma perfecto. Turbanul este reinventat din matase sifonata.

3. Cu un iz de couture, RETRO CINCIZECI cu 3 imprimeuri esentiale, retro, foarte marcate si in nuantele dominante de ciocolata, bleu gri si gri: 100% bumbac, cu imprimeu tip tapet (rochie In forma de balon, bretele Incrucisate) sau cu buline mari, din vascoza cu imprimeu stea (fusta tip lalea sub genunchi). Tricotajul in dungi imprimat stil cravata, indrazneste sa se combine cu diferite imprimeuri pentru un look mai aproape de designeri. Jacheta si rochia din bumbac/poliester se joaca cu efectele bumbac/metal.

REVOLUTION

1.. Intoarcere la spiritul vintage in tema SAN FRANCISCO. O garderoba inspirata din vremurile de altadata readuce in lumina reflectoarelor broderiile englezesti si imprimeurile psihedelice. Verdele anason, violetul, bejul, turcoazul si galbenul pepene sunt usor decolorate. Reinventate, rochia sarafan si fusta trapez se imbogatesc cu falduri si noduri couture, carourile din bumbac/lana se potrivesc cu o stofa colorata, serigrafiile de tricouri sunt unice si denimul uzat reintra in scena in pantalonii tip sarouel, jacheta sau pantalonii foarte largi mai trendy. Bluzonul cu margini intarite, din piele camel completeaza silueta.

2. DANDY sau stilul barbatesc la loc de cinste: dungi masculine, motive tip cravata si colorituri neutre – alb, negru, bleumarin si gri- aduse la feminin. Elementele cheie ale garderobei sale sunt reinventate: camasa barbateasca re-cambrata capata forma de chimono, vesta arboreaza o falsa cravata cu rol de talisman, pantalonii ii copiaza pe ai lui, largi.

Denimul ramane indispensabil: vopsit in „blanc casse”, gri sau ultra brut, se declina in pantaloni trei sferturi cu talie inalta tip corset, in fusta creion sau bermude cu bretele, in slim cu talie inalta sau rochie salopeta. O paleta de tricotaje fluide (top cu maneci liliac) sau amestecate (jacheta cu nasturi inversata, cu decolteu la spate) feminizeaza acest ansamblu.

KNITTED by IKKS

Lansata pentru iarna 2007, linia KNITTED by IKKS propune o paleta larga de tricotaje de calitate. In noua colectie se intalnesc nuantele estivale si formele aeriene:

In degrade de la galben pana la corail, de la turcoaz la verde deschis.

Tricouri fara maneci, simple sau duble, topuri si pulovere cu guler in forma de V: nasturi micuti, cute plate, finisaje aplicate definesc 40 de referinte.

Sursa: www.kudika.ro

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....